200*70*100*akvaryuma yardım
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 19:55
Sağolun beyler balık olarak frontosa moba koloni temin edeceğim. Akvaryumun temizliğine gelince samp ve 7000litremotor bu işi görüyor saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 20:03
Bencede frontosa kolonisi mükemmel olur...
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 13 Mayıs 2009 00:28
böyle bir akvaryuma benim tercihim f0 moba yada f0 trop türleri ama f0 alın mutlaka çünkü akvaryumun güzelliiğini kesinlikle onlar gösterir
Gönderim Zamanı: 14 Mayıs 2009 15:57
valla mukemmel bır akvaryum olmus 2 farklı sekılde olabılır
1-akvaryumun ortasına yerlestırlecek kayalıkları ıle (dag seklı verılerek yada ucgen)malawi beslenebılır
2-Mercan ve resıflerle denız akvaryumuna cevrılebılır her ıkı odadan da ızlenmesı keyıflı olur dıye dusunuyorum saygılar...
1-akvaryumun ortasına yerlestırlecek kayalıkları ıle (dag seklı verılerek yada ucgen)malawi beslenebılır
2-Mercan ve resıflerle denız akvaryumuna cevrılebılır her ıkı odadan da ızlenmesı keyıflı olur dıye dusunuyorum saygılar...
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 18:59
Tebrikler! Gerçekten harikaa olmuş...
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2009 19:29
merhaba akvaryumunuz çok güzel tebrik ederim benim size önerim tropheus red reinbow kolonisi olacaktır göz zevkinize hitab edeceği kesindir saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2009 23:33
Elinize saglık maşallah ama keşke internetten bir iki tür videosu seyredip karar verseydiniz daha iyi olurdu.Sizinki güzel bi akvaryum iyi karar vermek gerekliydi.