200*50*50 yunus akvaryumu önerileriniz(ya
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 18:11
Herşey çok güzelde bir de şu yunuslarınız kafalı ve güzel olsa bu akvaryuma daha güzel olurdu..
Elinize sağlık akvaryum güzel olmuş...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 19:05
Kapak mobilya güzel olmuş, hala sehpanın ortasında destek yok en azından oraya destek 2 tane 5x5 tahta koyun, esnediği anda çok kötü şeyler olabilir.bir de arka fon ve kablo boru ısıtıcı vs nin saklanması lazım hala...
Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2008 19:20
Arkadaşlarında dediği gibi ortadan bir destek koyarsanız daha sağlıklı olur. belki ilk etapta bişey oılmayabilir ama uzun vadede sakıncalı olabilir.
akinozer 2008-11-27 19:20:15
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 15:09
Arkadaşlar arka fon ve kayaları bir yere toplayıp mobilya yapıcaktım akvaryuma ama yarım kaldı. şuan bu şekilde durdurdum nedenmi bir yunusum bugün agzına yumurtalarını aldı vede erkek dölledi. bende bu şekilde bırakıyorum şuanda.
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 15:27
Ayhan bey 3 günden fazla sabit duran suda bakteri oluşur. Forumdaki bazı arkadaşlarımız dinlenmiş su fikrini normalinden fazla abartmakta...
Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2008 15:32
Ayhan Bey akvaryumunuzun boyutları gerçekten harika.Arka fon bencede mavi çok hoş olurdu düşüncesindeyim. Sağlıklı ve bol yavrulu günler dilerim.
Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 23:39
3. dişimdende yavrularımı aldım ilk 2 dişiden aldıgım yavrularım kayıpsız büyümeye devam ediyor herkeze teşekkürü borç biliyorum saygılar.