1e4d sp - 1e3d iceman - 1e2d yunus
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 17:41
Fotoğraf:
Boyut (cm): 120 x 40 x 60
Kapasite (litre): 240lt
Canlılar: 1e 4d sarı prenses 1e 3d iceman 1e 2d yunus
Malzemeler: mercan kırığı kum, doğal kaya, dış ve iç filtre, hava motoru, ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez %20 - 25 su değişimi ve iç filtre temizliği, ayda bir dış filtre temizliği
Kullanılan Yemler: çeşitli markalardan 6 çeşit yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu ve eklenen su için clor arındırıcı
zibidy 2013-09-22 21:20:38
Boyut (cm): 120 x 40 x 60
Kapasite (litre): 240lt
Canlılar: 1e 4d sarı prenses 1e 3d iceman 1e 2d yunus
Malzemeler: mercan kırığı kum, doğal kaya, dış ve iç filtre, hava motoru, ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: Haftada 1 kez %20 - 25 su değişimi ve iç filtre temizliği, ayda bir dış filtre temizliği
Kullanılan Yemler: çeşitli markalardan 6 çeşit yem
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu ve eklenen su için clor arındırıcı
yaklaşık 5 aydır bendeler damızlık altı olarak almıştım şuan büyüdüler ve yavru vermeye başladırlar yakında iceman leri veya yunusları çıkartabilirim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 18:49
Gayet güzel yunusları cıkartmalısınız bence iceman-sp daha iyi olur beslenme sekilleri de cok uyumlu.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 18:51
Aydınlatmanızı değiştirmenizi öneririm. Dalgıç lamba yerine kapağa silikonlu şerit led takabilirsiniz mesela. Kenarlar karanlık kalmış bu şekilde...
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2013 19:22
[QUOTE=Efebru]
[QUOTE=Bursalı_adam]Gayet güzel yunusları cıkartmalısınız bence iceman-sp daha iyi olur beslenme sekilleri de cok uyumlu.[/QUOTE]
Akvaryumda başka ne gibi değişiklikler yapmamı önerirsiniz ?alpino24 2013-09-23 16:06:14
Aydınlatmanızı değiştirmenizi öneririm. Dalgıç lamba yerine kapağa silikonlu şerit led takabilirsiniz mesela. Kenarlar karanlık kalmış bu şekilde...
[/QUOTE]Aydınlatmayı değiştiricem led olarak silikonlu led lerden almıştım ama onlarda zamanla yandılar dalgıç lamba 70cm lik yavru akvaryumundaydı zaten deneme amaclı taktım pek bir yaktığımda söylenemez ((:
[QUOTE=Bursalı_adam]Gayet güzel yunusları cıkartmalısınız bence iceman-sp daha iyi olur beslenme sekilleri de cok uyumlu.[/QUOTE]
Mantıklı ve doğru olan o ama yunuslardan da vazgeçemiyor insan
Akvaryumda başka ne gibi değişiklikler yapmamı önerirsiniz ?
Gönderim Zamanı: 16 Eylül 2013 08:27
Aydınlatma için günışığı floran kullanabilirsiniz ayrıca kayalar mağara oluşturacak şekilde dizilebilir.sağlıklı balıklar,yunusları çıkartmanıza gerek yok.
alpino24 2013-09-23 16:06:25
Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2013 20:01
akvaryumdaki yunusları çıkartıp sarı prenses yavrularını (yaklaşık 30 kadar ) ve yeni damızlık altı 1e 4d iceman kolonisi ekledim eski iceman leri de çıkardım acaba çok mu balık oldu içinde :D
Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2013 10:17
Yalnız akvarumunuz 240 değil 288 litre.