1. TÜRKİYE DİSCUS ŞAMPİYONASI
Gönderim Zamanı: 13 Ağustos 2009 19:19
[QUOTE=afyonlu03]Ona da bi çare buluruz senin dişiyi alıp götürürüz ne olur...[/QUOTE]
Özgürde çareler tükenmez
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2009 12:12
Yarışmaya bende katılıyorum.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 18:22
[QUOTE=jacobsen__]Red turkuaz erkeğim ile yarışmaya katılacağım. Şartları öğreneyim ve bu organizasyonda yerimi alayım[/QUOTE]
[QUOTE=hasan öztamur]Yarışmaya bende katılıyorum.[/QUOTE]
Sayılı günler kaldı katılacak arkadaşlara desteğimizi eksik etmeyiz.Saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 20:35
[QUOTE=KaPTaNoY] [QUOTE=jacobsen__]Red turkuaz erkeğim ile yarışmaya katılacağım. Şartları öğreneyim ve bu organizasyonda yerimi alayım[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Sanırım katılamayacağım Seyahat durumları katılımımı etkiledi çok istememe rağmen katılmamak çok üzücü
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 23:39
Dogan ben katılıyorum senin yerine o balıkla ben katılabilirim haberin olsun.
Gönderim Zamanı: 10 Eylül 2009 23:49
Discuslarım satmasaydım ve eş olanda tanktan atlamasaydı ikisiyle birlikte katılabilirdim. Ama sağlık olsun yada Red melon pigeon discusumlada katılmak zevk verirdi bana. Helede ilk defa yavru boyda alıpta bu boylara getirmiş biri olarak yarışmada gururla balıklarımı gösterirdim...
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 00:15
[QUOTE=canerbalıkcı]
Off içim gitti resmen. Bu ne harika bir balıktır böyle.. Gerçekten tebrikler..[/QUOTE]
Teşekkür ederim balıklarımı aldığımda gövdeleri 1 liradan biraz büyüktü ve 10 aylıkken çifttim yumurtlamaya başlamıştı... Fotodaki tek olan yakışıklı olan erkek discusumda şu anda yeni sahibinde...
[QUOTE=AQUAGEN] Erkan senin katılman bizede zevk verirdi.[/QUOTE]
Bende aranızda olmaktan büyük zevk duyardım ama konumdada dediğim gibi Ufuk dişi ölünce hevesim tamamiyle kırıldı ve arkama bakmadan yeni sahiplerine verdim hepsini. İlan açtıktan 5 gün içinde zaten satılmıştı...
GRAFTT 2009-09-11 00:20:40
Teşekkür ederim balıklarımı aldığımda gövdeleri 1 liradan biraz büyüktü ve 10 aylıkken çifttim yumurtlamaya başlamıştı... Fotodaki tek olan yakışıklı olan erkek discusumda şu anda yeni sahibinde...
[QUOTE=AQUAGEN] Erkan senin katılman bizede zevk verirdi.[/QUOTE]
Bende aranızda olmaktan büyük zevk duyardım ama konumdada dediğim gibi Ufuk dişi ölünce hevesim tamamiyle kırıldı ve arkama bakmadan yeni sahiplerine verdim hepsini. İlan açtıktan 5 gün içinde zaten satılmıştı...
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 00:24
Erkan bey bence vaz geçmeyin maksat kazanmak degil bence tanışmak
Gönderim Zamanı: 11 Eylül 2009 00:45
[QUOTE=hasan öztamur]Erkan bey bence vaz geçmeyin maksat kazanmak degil bence tanışmak[/QUOTE] Kazanmak elbetteki en son istek ama hiç olmazsa özene bezene büyüttüğüm işte benim emeklerimin karşılığında balıkları bu güzellikte sizlerle paylaşıyorum adına sergilemek olabilirdi. İleride belki yeniden discus bakabilirim ama discuslardan önce blue angel melek türü bakıp yavruları görmek ilk başta düşünüyorum...
Şu anda mbuna türlerinden bir kaç tür ve tropheus bakmak istiyorum. Ama discus bir daha bakarsam tankın üzerine kafes yaptırıcam.
Şu anda mbuna türlerinden bir kaç tür ve tropheus bakmak istiyorum. Ama discus bir daha bakarsam tankın üzerine kafes yaptırıcam.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2009 00:53
Yarışma nerde olacak