1 Kasım, büyük buluşma resimleri.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 12:43
Evet sayın sorunlu buyur bu senin için
Buna bir bahanen varmı
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 12:50
[QUOTE=_EmRe_]
Sormuşlardır emre niye gelmedi şartlar musa yit degildi bidakine :)
Bu resme bayıldım gülmek ten ölüyorum çeken sanaççıya teşekür ederim reis ile gazateci karşılaşması.[/QUOTE] Maalesef kimse seni sormadı Emre.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 13:01
[QUOTE=MuŞLu hKn]Geliyorum Ankara'ya kim diyo gelmiyorum diye.Sadece bayram ne zaman onu öğrenmek istedim.[/QUOTE]
8-9-10-11 Aralık kardeşim İlk gün Pazartesi ve dolayısıyla yine 9 günlük bir tatil söz konusu. Ama mümkünse bayrama denk geleceksede 4. gün seçilsin Uğur Abi,duydun değilmi çok değerli sayın Abim.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 13:08
[QUOTE=ERKAN EFE]Dogan şimdi bu resim dogal bir resim mi?[/QUOTE]
jacobsen__ 2008-11-05 13:14:21
Abi bu fotoğraf çekimi normal bir çekim. İstersen farklı çekim metodlarıyla farklı çalışmalar meydana getirebilirsin. Renkler ve zevkler
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 13:50
[QUOTE=emiir][QUOTE=jacobsen__]
[/QUOTE]
eren the legend 2008-11-05 13:51:36
Kusura bakmayın bu fotoğrafı eklemeyi unutmuşum....
Gerçekten muhteşem bir HDR ... Ders alma sırası değişti kardeşim En kısa zamanda tekniği bana uygulamalı öğretiyosun
[/QUOTE]
Çok güzel bir HDR, bulutların üzerine gelen lekeleri de temizlemiş olsaydın daha da güzel olacaktı Doğan. Bir ara makinanı temzilettir bence bende de var baya bir toz ama üşengeçliğimden temizletmeye götürmüyorum.
Ekrem Abi Photoshop veya Photomatix gibi programlar kullanmadan zaten bu şekilde bir fotoğraf elde etmen çok mümkün değil. HDR 3 kare fotoğrafın birleştirilmesiyle oluşur.
Akvaryum fotoğraflarında HDR yapmayı denedin mi Doğan? Ben bir iki deneme yaptım ama başarılı olamadım...
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:23
Obje hareketli olduğu için HDR sanırım zor olacaktır. Ama denemekte fayda var Doğan, akvaryum HDR sini bekliyoruz senden
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:24
Doğan bence sen bu fotoğrafları fotoğraf bölümüne aç,bu Emrahım yazdıklarından ben bieşey anlamadım yada Türkçeye çevirip yazsın mümkünse
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:36
[QUOTE=emiir]Obje hareketli olduğu için HDR sanırım zor olacaktır. Ama denemekte fayda var Doğan, akvaryum HDR sini bekliyoruz senden [/QUOTE]
Tek kareye 3 copy pasteli HDR uygulanabilir Emrah abi çalışmasını yapayım.
Eren abi birkaç deneme yaptım ama tek kare olduğundan başarısız oldular. Tekrar deneyeyim. Temizleme konusunda da haklısın kısa zamanda servis yolları gözüküyor
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:40
Tek kare HDR nin sonuçları bunlar kadar iyi olmuyo. Bence bu tekniğin hakkı üç ayrı enstantanede üç ayrı orjinal fotoğraf.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:40
[QUOTE=citronx][QUOTE=MuŞLu hKn]Geliyorum Ankara'ya kim diyo gelmiyorum diye.Sadece bayram ne zaman onu öğrenmek istedim.[/QUOTE]
8-9-10-11 Aralık kardeşim İlk gün Pazartesi ve dolayısıyla yine 9 günlük bir tatil söz konusu. Ama mümkünse bayrama denk geleceksede 4. gün seçilsin Uğur Abi,duydun değilmi çok değerli sayın Abim.
[/QUOTE]
İstek yapılmıyor ama senin için bir güzellik düşünülebilir dostum.Bu arada herkese uyması önemli olan.
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:42
[QUOTE=citronx]Doğan bence sen bu fotoğrafları fotoğraf bölümüne aç,bu Emrahım yazdıklarından ben bieşey anlamadım yada Türkçeye çevirip yazsın mümkünse[/QUOTE]
Kardeşim google dan HDR yaz, tekniği öğren... Bunu da ben mi söyliim sana
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:44
[QUOTE=emiir]Tek kare HDR nin sonuçları bunlar kadar iyi olmuyo. Bence bu tekniğin hakkı üç ayrı enstantanede üç ayrı orjinal fotoğraf.[/QUOTE]
Makina d3 bile olsa akvaryum çekimlerinde 3 kare çekilmesi imkansız ama abi
Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2008 14:44
[QUOTE=lafayette][QUOTE=citronx][QUOTE=MuŞLu hKn]Geliyorum Ankara'ya kim diyo gelmiyorum diye.Sadece bayram ne zaman onu öğrenmek istedim.[/QUOTE]
[/QUOTE]
İstek yapılmıyor ama senin için bir güzellik düşünülebilir dostum.Bu arada herkese uyması önemli olan.
[/QUOTE]
Herkesin uyması adına ve herkesede uyması adına zaten bayram yerine,sonrasına bırakmak daha mantıklı değilmi sencede başkan