+1
Arkadaşlar, bir üyenin yapmış olduğu yorumu alıntı yapıp altına +1 yazmanın çok gereksiz olduğunu düşünüyorum. Aynı görüşte olduğunu belirten her kişi +1 yazsa mesaj kirliliğinin önüne geçemeyiz.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba;
''+1'' işareti site kurulduğundan beri kullanılıyor.Moderatör arkadaşlar mesaj kirliği yapan arkadaşları mesajlarını siliyor ama bizde kullanmamalıyız.
Tolga bey , +1 in anlamı nedir? Hangi durumlarda kimler tarafından kullanılabilir?
Eğer söylenenlere katılıyorum anlamı taşıyorsa , her katılan ve onaylayan kişi +1 yapar ve işin içinden çıkılmaz.
Tolga bey , +1 in anlamı nedir? Hangi durumlarda kimler tarafından kullanılabilir?
Eğer söylenenlere katılıyorum anlamı taşıyorsa , her katılan ve onaylayan kişi +1 yapar ve işin içinden çıkılmaz.
[/QUOTE]
Ama ben diyorumki herşeyin yeri zamanı var, +1 inde kullanılabilceği durumlar var.
Merhaba;
''+1'' işareti ''bende katılıyorum'' demek.
[/QUOTE]
O zaman söylenenlere her katılan +1 yapsın.
[/QUOTE]
Ama ben diyorumki herşeyin yeri zamanı var, +1 inde kullanılabilceği durumlar var.
[/QUOTE]
Tolga bey, ne demek istediğinizi anlıyorum ancak hangi konuda, hangi konumda +1 kullanılır sizce bunu soruyorum.
Özetle +1 kullanılabilecek durumlar nelerdir?
"Evet bende bu konuya tamamen katılıyorum"
için kullanılabilir.
Yazım kurallarına bu kadar önem verilen bir sitede bence de +1 yerine madem öyle "katılıyorum, doğrudur" falan yazılabilir. Daha ciddi olacağı kanaatindeyim.
Emraha katılıyorum
Yazım kurallarına bu kadar önem verilen bir sitede bence de +1 yerine madem öyle "katılıyorum, doğrudur" falan yazılabilir. Daha ciddi olacağı kanaatindeyim.
Emraha katılıyorum
[/QUOTE]
+1