1 haftada poso ölümleri
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 16:58
Bugün bu konuyu açmıştım ama silinmiş sanırım,1 hafta içinde 6-7 cm lik 2 adet whitespotted posom ve onların ikisi 1,5 aylık 2 si 1 haftalık 4 yavrusu,2 yavru 3 cmlik cüce vatozum öldü,akvaryuma yeni birşey eklemedim yada herzamankinden farklı birşey yapmadım,3 aydır bendelerdi sularıda hep sabit 24-25 dereceydi ve hiçbir sorunları yoktu,Aynı tankta sarı ateş neon karideslerimde var ve onlarda hiçbir sorun yok.Yardım edebilirseniz çok sevinirim.Saygılarımla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 17:03
Otçul yemlerinizde nemlenme, bayatlama, tarihi geçmiş olması koku yapıyor olması yada tam tersi sürekli etçil besleme olabilir mi?
Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2013 17:12
Hiç yem vermiyorum,bitkileri ve moss ları kemiriyorlardı.
Zaten tank karides tankı olduğu için onlara pek yem kalmıyordu,moss ların içinden çıkmıyorlardı.
Zaten tank karides tankı olduğu için onlara pek yem kalmıyordu,moss ların içinden çıkmıyorlardı.
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2013 19:48
Hiçmi yem vermiyosun kardeş ne olursa olsun vermen gerekir ölüm sebebi yetersiz yem.
Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2013 10:43
Kerem bey, yem atıp salyangozların kokusunu alıp gelip yemesine kadar zaten karidesler parça bırakmazlar yemde,ayrıca 3 aydır bu şekildelerdi,zayıflayan bitki yapraklarını yada yeni sürgünleri yiyerek hiç sorunsuz her ay 2 şer yavru vererek yaşıyorlardı.Sorun beslenmeden kaynaklansa 3 ay dayanmazlardı hatta yavrular hiç dayanmazdı diye düşünüyorum.Saygılar.