1. Eskişehirliler buluşması
ÖNEMLİ:
5 kasım pazar saat14:00 Kılıçoğlu sineması ve ardından Haller gençlik merkezi belki , akabinde fayton la şehir turu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar aslında viva iyi olurdu ama aramızdaki 18 yaşından küçük arkadaşlarıda düşünmek gerekli.Maksat en fazla katılımı sağlamak olduğuna göre haller gençlik merkezi daha uygun gözüküyor.Bir yandan çaylarımızı yudumlarken bir yandan da sohbet ederiz..
Adaş fayton iii fikir de ben akşam ordaydım, faytonlar yoktu.Belki havalar kötü belki kış geldi diye kaldırmış olabilirler...
Arkadaşlar son 3 gün kaldı galiba bu sefer başarıyoruz şunun şurasında 5 KASIMA ne kaldı
SAYGILAR..
Forum da defalarca belirtilmesine rağmen buluşma günü,saati ve yerini tekrar yazıyorum
1.ESKİŞEHİRLİLER BULUŞMASI
5 KASIM PAZAR SAAT 14:00 KILIÇOĞLU SİNEMASI
Hepinizi bekliyoruz...
Arkadaşlar yarın buluşmaya gelemeyebilirim. Ama bi işim olmaz boş olursam eğer gelmeye çalışırım. Umarım güzel bir buluşma olur. Fotoğraf çekerseniz eğer burdan paylaşmanızı isterim.
Bu arada bütün Eskişehir li arkadaşlara yeni bir müjde vereyim. Kızılcıklı'ya yeni bir Pet Garden açılıyor yakında. 3 Katlı ve büyük bir dükkan olacak. Eskişehirdeki tanınan 2 akvaryumcu birleşip açacaklarmış haberini aldım sizinle paylaşayım dedim. Saygılar.
Saat tam 14:00 te arkadaşlarımız Kılıçoğlu sinemasının önüne geldiler sağolsunlar bekletmediler. Gayet güzel bir ortam vardı ve muhabbetten de zevk aldım. Şahsım adına, değer verip kıymetli zamanlarını ayıran tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.