1. Bursa Buluşması Gerçekleşti (Resimli)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bidahaki buluşma için bir gün belirlicez.Umarım ilk buluşmamıza gelemeyipte şimdi gelmek istiyorum diyen arkadaşlar gelmemezlik etmez
Saygılar
[QUOTE=Burak aybars]Gelmek isterdim ama haberim olmadı.Maalesef hafta içleri bilgisayarı açmam yasak. Dediğiniz gibi nur akvaryum süper bir yer.Sahibide baya yardımcı oluyor.Okulum oradayken hergün gidiyordum ama artık uğrayamıyorum.Birdahaki buluşmaya mutlaka geleceğim.Acaba yaşım tutuyor mu?[/QUOTE]
Yaş ile ilgili hiç bir problem yok tabiki gelebilirsin
Bidahaki buluşma için bir gün belirlicez.Umarım ilk buluşmamıza gelemeyipte şimdi gelmek istiyorum diyen arkadaşlar gelmemezlik etmez
Saygılar
[/QUOTE]
Düzenleyeceğiniz buluşmayı önümüzdeki 4 hafta içinde yaparsanız ben zaten gelemem:(:( Bir ay boyunca sınavım var. Nisanın 26 sından sonra boşum heralde o aralardada 3. buluşma olur ona katılırım:)
Arkadaşlar,
Üşenmeden saydım. Bursa'lı akvaryum.com üyesi sayısı 575. Bu kadar büyük bir sayıdan çok büyük organizasyonlar gerçekleşir diye düşünüyorum. Bence bir sonraki organizasyonda %10 luk bir başarı sağlasak 50 kişi toplanabilir diye düşünüyorum. İnşallah bu sayılara ulaşabiliriz...
Bende arkadasla gelmeyi planliyordum ama calistigimiz zamana geldi. Vardiyali calisinca zor oluyor. Diger bulusmada insallah sorun cikmazsa bizde geliyoruz.
saygılar