1 Balık Diğer Discusları Kovalıyor.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 15:17
[IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228970/141120221303381.jpg[/IMG]
Akvaryum bu.
7 discus var 11-12cm ısı 30 derece.
Genel olarak hepsi birbirlerini dürtüyor, kovalıyor fakat 1 tanesi gelen geçen herkese sataşıyor. Sebebi nedir? Genel olarak araştırma yaptım. sağlıklı discuslar kovalaşır kanısına vardım fakat yinede sormak istedim.
Akvaryum bu.
Genel olarak hepsi birbirlerini dürtüyor, kovalıyor fakat 1 tanesi gelen geçen herkese sataşıyor. Sebebi nedir? Genel olarak araştırma yaptım. sağlıklı discuslar kovalaşır kanısına vardım fakat yinede sormak istedim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 15:54
[QUOTE=TokgozMertali][IMG]https://foto.akvaryum.com/fotolar/228970/141120221303381.jpg[/IMG]
Akvaryum bu.
Genel olarak hepsi birbirlerini dürtüyor, kovalıyor fakat 1 tanesi gelen geçen herkese sataşıyor. Sebebi nedir? Genel olarak araştırma yaptım. sağlıklı discuslar kovalaşır kanısına vardım fakat yinede sormak istedim. [/QUOTE]
Alfalık kavgasıdır. Gücünü kanıtlayınca azalır ama bitmez.
Akvaryum bu.
Genel olarak hepsi birbirlerini dürtüyor, kovalıyor fakat 1 tanesi gelen geçen herkese sataşıyor. Sebebi nedir? Genel olarak araştırma yaptım. sağlıklı discuslar kovalaşır kanısına vardım fakat yinede sormak istedim. [/QUOTE]
Alfalık kavgasıdır. Gücünü kanıtlayınca azalır ama bitmez.
Teşekkür Edenler: [T]228970,TokgozMertali[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 16:06
[QUOTE=İlksen Şahin]
Alfalık kavgasıdır. Gücünü kanıtlayınca azalır ama bitmez.[/QUOTE]
Sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda. Benim yapmam gereken bir şey var mıdır hocam?
Alfalık kavgasıdır. Gücünü kanıtlayınca azalır ama bitmez.[/QUOTE]
Sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda. Benim yapmam gereken bir şey var mıdır hocam?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 16:40
[QUOTE=Ahmetkngr]Sürüye lider lazım kafa tutan varsa grlsin diyor.[:lol:][/QUOTE]
Sağlıklı olsunlarda lider kim olursa olsun farketmez valla[^_^][:lol:]
Sağlıklı olsunlarda lider kim olursa olsun farketmez valla[^_^][:lol:]
Beğenenler: [T]235567,Ahmetkngr[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 16:47
[QUOTE=TokgozMertali]
Sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda. Benim yapmam gereken bir şey var mıdır hocam?[/QUOTE]
Küçük akvaryumda problem olabilir ancak senin akvaryumda hiçbirşey olmaz hocam [:)][:nazar:]
Sıkıntı yok sağlıklı olsunlarda. Benim yapmam gereken bir şey var mıdır hocam?[/QUOTE]
Küçük akvaryumda problem olabilir ancak senin akvaryumda hiçbirşey olmaz hocam [:)][:nazar:]
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 16:50
[QUOTE=İlksen Şahin]
Küçük akvaryumda problem olabilir ancak senin akvaryumda hiçbirşey olmaz hocam [:)][:nazar:][/QUOTE]
Teşekkür ederim hocam. Şimdi forumda bir kaç konu daha okudum, bir iki zıt görüş dışında herkes önemsiz demiş. Akvaryum 1 metre bu arada sıkıntı olmaz değil mi? Ona göre 2-3 tanesini vereyim.
Küçük akvaryumda problem olabilir ancak senin akvaryumda hiçbirşey olmaz hocam [:)][:nazar:][/QUOTE]
Teşekkür ederim hocam. Şimdi forumda bir kaç konu daha okudum, bir iki zıt görüş dışında herkes önemsiz demiş. Akvaryum 1 metre bu arada sıkıntı olmaz değil mi? Ona göre 2-3 tanesini vereyim.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 17:30
Akvaryumunuz güzel maşallah hacim de iyi. Sıkıntı olmaz.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 17:34
[QUOTE=bilgievreni]Akvaryumunuz güzel maşallah hacim de iyi. Sıkıntı olmaz.[/QUOTE] Tamamdır çok teşekkürler, Birde aldığım kişi iletkenlik artırmak için tuz kullandığını söyledi doğru mudur, sağlıklı mıdır?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 19:27
[QUOTE=TokgozMertali] Tamamdır çok teşekkürler, Birde aldığım kişi iletkenlik artırmak için tuz kullandığını söyledi doğru mudur, sağlıklı mıdır? [/QUOTE]
Yanlış biliyor olabilirim ama discuslar yumuşak,iletkenliği az suları sevmezler mi ?
Yanlış biliyor olabilirim ama discuslar yumuşak,iletkenliği az suları sevmezler mi ?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 20:51
[QUOTE=Ahmetkngr]
Yanlış biliyor olabilirim ama discuslar yumuşak,iletkenliği az suları sevmezler mi ?[/QUOTE]
Bende öyle biliyorum, hatta üreme için 50-60ppm istiyorlar. Neyse araştıracağım artık.
Yanlış biliyor olabilirim ama discuslar yumuşak,iletkenliği az suları sevmezler mi ?[/QUOTE]
Bende öyle biliyorum, hatta üreme için 50-60ppm istiyorlar. Neyse araştıracağım artık.
Beğenenler: [T]235567,Ahmetkngr[/T]
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 21:16
[QUOTE=TokgozMertali]
Bende öyle biliyorum, hatta üreme için 50-60ppm istiyorlar. Neyse araştıracağım artık.[/QUOTE]
Evet discuslar düşük iletkenlik severler fakat yanlış hatırlamıyorsam ben nitrat problemlerinde kullanıyordum sadece.
Bende öyle biliyorum, hatta üreme için 50-60ppm istiyorlar. Neyse araştıracağım artık.[/QUOTE]
Evet discuslar düşük iletkenlik severler fakat yanlış hatırlamıyorsam ben nitrat problemlerinde kullanıyordum sadece.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 21:31
[QUOTE=İlksen Şahin]
Evet discuslar düşük iletkenlik severler fakat yanlış hatırlamıyorsam ben nitrat problemlerinde kullanıyordum sadece.[/QUOTE]
Teşekkürler, oranı hatırlıyor musunuz hocam?
Evet discuslar düşük iletkenlik severler fakat yanlış hatırlamıyorsam ben nitrat problemlerinde kullanıyordum sadece.[/QUOTE]
Teşekkürler, oranı hatırlıyor musunuz hocam?
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2022 21:37
[QUOTE=TokgozMertali]
Teşekkürler, oranı hatırlıyor musunuz hocam?[/QUOTE]
Yok ama bir problem olduğunda konu açarsınız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Teşekkürler, oranı hatırlıyor musunuz hocam?[/QUOTE]
Yok ama bir problem olduğunda konu açarsınız bilen arkadaşlar yardımcı olurlar.
Beğenenler: [T]228970,TokgozMertali[/T]
Teşekkür Edenler: [T]228970,TokgozMertali[/T]