1 ay önce kurduğum nacizane yunus tankım
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 19:40
Fotoğraf: 1 2 3
45678
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI
1415161718
DarkSnow 2012-04-17 19:47:58
45678
Boyut (cm):90*40*45
Kapasite (litre):160LT
Canlılar:Yunus,Sarı Prenses,Vatoz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu,Doğal Maden Suyu
Arkadaşlar yunuslarımı 1 ay önce yeni aldım cinsiyetlerini bilmiyorum acaba bana yardım edermisiniz en kısa zamanda anüs-vent fotografları koyucam şimdilik yardım ederseniz sevinirim.Akvaryumumda kesinlikle bir stres yok cok güzel su oturmuş durumdadır.Şuanlık kapasite biraz küçük biliyorum fakat mayıs'ın sonunda 550 LT tankıma kavusacağım.Şimdilik bu kadar yeni resimler gelicek :)
Kapasite (litre):160LT
Canlılar:Yunus,Sarı Prenses,Vatoz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı:Haftada bir %30 su değişimi
Kullanılan Yemler:
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Kaya tuzu,Doğal Maden Suyu
Arkadaşlar yunuslarımı 1 ay önce yeni aldım cinsiyetlerini bilmiyorum acaba bana yardım edermisiniz en kısa zamanda anüs-vent fotografları koyucam şimdilik yardım ederseniz sevinirim.Akvaryumumda kesinlikle bir stres yok cok güzel su oturmuş durumdadır.Şuanlık kapasite biraz küçük biliyorum fakat mayıs'ın sonunda 550 LT tankıma kavusacağım.Şimdilik bu kadar yeni resimler gelicek :)
FOTOĞRAFLARIN DEVAMI
1415161718
192021
Akvaryumdaki dıskılar için kusura bakmayın bugun dip çekimi yapmam gerekiyordu fotoğraf çektim anca dip çekimi yaptım :)
Akvaryumdaki dıskılar için kusura bakmayın bugun dip çekimi yapmam gerekiyordu fotoğraf çektim anca dip çekimi yaptım :)
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 17 Nisan 2012 19:49
Erkek dişi konusunda yardımcı olamayacağım ama şu akvaryumdaki mercanı çıkarırsanız daha iyi olacağını düşünüyorum çünkü çok sivri köşesi var balıklarınız yaralanabilirler. Bu konuya dikkat ederseniz iyi olur onun dışında aksini söyleyeceğim bir durum yok zaten gerekli açıklamaları yazmışsınız sağlıklı hobiler dilerim.
Gönderim Zamanı: 19 Nisan 2012 19:40
1. fotoda öndeki dişi gibi