19 haziran akvaryum.com ailesi balık avı video ve resimler 28-29'da
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 11:53
Oooo sezon açılıyor nihayet :)) balık avını en iyi ben yapamam ama ortamını severim. Bende uygun bir tarih olması halinde seve seve gelirim. Saygılarımla
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 14:38
[QUOTE=tamerce]Oooo sezon açılıyor nihayet :)) balık avını en iyi ben yapamam ama ortamını severim. Bende uygun bir tarih olması halinde seve seve gelirim. Saygılarımla
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
[/QUOTE]
Diğer organizasyonları göz önüne alırsak 11 yada 18 haziran uygun olur diye düşünüyorum arkadaşlar. Bu tarihlerden birinde kesinleşelim.
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
[/QUOTE]
Diğer organizasyonları göz önüne alırsak 11 yada 18 haziran uygun olur diye düşünüyorum arkadaşlar. Bu tarihlerden birinde kesinleşelim.
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 15:36
18 haziran olabilir ozamana yaklaşınca hava durumuna falan bakar öyle karar veririz daha iyi olmazmı? GöKHan 2011-05-04 15:37:06
Gönderim Zamanı: 04 Mayıs 2011 17:08
Arkadaşlar bana her ikiside uyar.Tarih için biraz daha bekleyelim isterseniz.Yine bu tarihler üzerinde yoğunlaşalım ama karar için biraz daha bekleyelim derim ben.
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2011 20:39
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
10- Mustafa KACAR (mustaac)
Pazar günü olduğu taktirde ben de varım. Yalnız araç yok o işi de ayarlamak lazım herhalde.
Saygılarımla.
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
Pazar günü olduğu taktirde ben de varım. Yalnız araç yok o işi de ayarlamak lazım herhalde.
Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 08:27
Mustafa bey katılan arkadaşlarımızın sayısına bağlı elimizdeki araçlardan 1 yada2 siyle gideriz.Bir yerde buluşuruz ona göre hareket ederiz.Araç işi sorun değil bir şekilde hallederiz.
Gönderim Zamanı: 06 Mayıs 2011 08:36
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
10- Mustafa KACAR (mustaac) 11- Levent BEŞTEPE Bi aksilik olmaz ise 1 hafta sonra artık Ankarada ikamet edeceğime göre bende gelebilirim.(Araç mevcut)Levent BEŞTEPE 2011-05-13 10:25:23
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
10- Mustafa KACAR (mustaac) 11- Levent BEŞTEPE Bi aksilik olmaz ise 1 hafta sonra artık Ankarada ikamet edeceğime göre bende gelebilirim.(Araç mevcut)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 18:05
Listeye ismini ekle çelebi ama hepsini tutma bizede bırak
Arkadaşlar bu arada bala belediyesi turna balığı olta avı ozganizaysonu yapıyor burayada gidebiliriz aslında
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 18:08
7 -Cihan BULUT(cihangir)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
11- Levent BEŞTEPE
12-Çelebi AVCIOĞLU(BloodRain)
8- Ozan AKARSU
9- Tamer TANAĞARDI
11- Levent BEŞTEPE
12-Çelebi AVCIOĞLU(BloodRain)
Gönderim Zamanı: 07 Mayıs 2011 23:31
Sanırım listede yeterince avcı oluştu. Artık bi tarih belirlesek diyorum. 22 Mayısta mangal olduğunu düşünürsek ondan 1 hafta sonra veya 2 hafta sonra da balığa gidebiliriz. Sizce nasıl olur?
29 Mayıs diyenler Katıl
05 Haziran diyenler Tebrik et butonuna basarsa oy birliğiyle bir gün belirlemiş oluruz.
Bu arada geçen sene Bala'ya gitmiştik. Çok güzel mangal yiyip geri döndük. 20 kişi toplam 3 balık yakalayabildik:) Bu sene de şansımızı bir daha orda deneyebiliriz. Baktık olmadı Haziran ayında bir organizasyon daha yapıp Sazanla şansımızı deneriz. Tabi karar büyüklerimizin.
dichter06 2011-05-07 23:34:27
29 Mayıs diyenler Katıl
05 Haziran diyenler Tebrik et butonuna basarsa oy birliğiyle bir gün belirlemiş oluruz.
Bu arada geçen sene Bala'ya gitmiştik. Çok güzel mangal yiyip geri döndük. 20 kişi toplam 3 balık yakalayabildik:) Bu sene de şansımızı bir daha orda deneyebiliriz. Baktık olmadı Haziran ayında bir organizasyon daha yapıp Sazanla şansımızı deneriz. Tabi karar büyüklerimizin.