170 lt tür tavsiyesi?
Dün aldığım 80*40*50(h) boyutundaki 170 litrelik akvaryumda ne besleyeceğime karar veremedim.
Aslında melek beslemeyi düşünüyorum. Pterophyllum scalare (Melek) ama aklım çalıştığım akvaryumcudaki rainbow denilen balıkta kaldı
Melek ve Rainbow Akvaryumum
İşte burdaki rainbowlar'dan beslmek istiyorum.Ama sizinde önereceğiniz türler varsa paylaşın lütfen.Kararsız kaldım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Pardon 80 yazmışım,85 olacaktı.
Hayır yeni başlamıyorum 3 senedir akvaryumla uğrasıyorum.
Malawi balıkları dayanıklıdır.
Bunun neresi komik.
Altuğ bey,
1.Melekle canlı doğuranlar olmaz.
2.Yeni başlayanlara neden cichlid tavsiye edilmiyor onu anlamıyorum.Bir sp bir lepites'ten daha dayanıklı.Yeni başlayanlara ramirezi,calvus,discus,frontosa,kakadu vs gibi zor balık'lar tavsiye edilmemeli tabi.
Yineden tesekkürler...
[QUOTE=unotim123]tabi yine senin zevkin ama ben yine de öneri de bulunayım bir çok kişinin aksine ben öle pek cichlid filan sevmem benim gözüme melekler hoş gözüküyor hem farklı renkte varyasyonları da var akvaryumun altına da şöle bir çöpçü sürüsü serdin mi evet evet bu çok güzel olur bence böle yap [/QUOTE]
İlginiz için tesekkürler.
Melek'lerde bir cichlid'dir,Amerikan cichlid'i türlerinden.
Başka öneriler bekliyorum.
Saygılar
merabalar
dün 170 lt bir tank aldım akvaryumcu 10 tane zebra hediye verdi 2 cm civarında ben bu işi hiç bilmiyorum ilk defa besleyecegim ve balıkları cok seviyorum s.p ve yunus beslemek istiyorum aslında ama kacar tene koyacagımı bilmiyorum sayı söyleyebilecek bir arkadas varsa simdiden cok tesekkur ederim