170 litre malawi(yavrular geldi foto)yunuslarçıktı
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 19:42
Peki teşekkürler yorumların için yunusları verince soulusi-mpanga-demosini yaparım büyük ihtimalle
Soulusi yavrularının gelişimi nasıl iyi bak yavrulara,artemia vermeyi eksik etme
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 20:34
Hocam tek bir tür koy akvaryumuna öyle takıl bence.seyir keyfi olarak hem dişisi hem erkeği renk bakımından fakir olmayan türleri secmeni öneririm.demosoni,mapanga,flavus aklıma gelenler he birde saulosi corelred koloniside koyabilirsin.7-8 parça orta boy yuvarlak taşlar topla güzel bir şekil yap akvaryumda.koy tek tür balığını bak keyfine.bu benim fikrim.saygılarımla....
Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2010 20:42
[QUOTE=fethiye1]Hocam tek bir tür koy akvaryumuna öyle takıl bence.seyir keyfi olarak hem dişisi hem erkeği renk bakımından fakir olmayan türleri secmeni öneririm.demosoni,mapanga,flavus aklıma gelenler he birde saulosi corelred koloniside koyabilirsin.7-8 parça orta boy yuvarlak taşlar topla güzel bir şekil yap akvaryumda.koy tek tür balığını bak keyfine.bu benim fikrim.saygılarımla....
[/QUOTE]
Erkek ahlim sizce nasıl arkadaşlar?
Teşekkürler yorumunuz için ama tek tür sıkıcı oluyor
2-3 tür olunca yavruların tadı ayrı oluyor
Erkek ahlim sizce nasıl arkadaşlar?
Küçücük boyuna bakmadan dişisine kur yapıyor,çok çapkın olacak belli
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 16:04
Efe, öncelikle bu başlıktaki örnek akvaryumları incelemeli ve dekoru ona göre yeniden oluşturmalısın. Yunus beslemek için hacmin yetersiz olduğunu hekes söylediği için ben tekrarlamayacağım.
Erdal Hoca 2010-04-18 16:05:06
Benim önerim cüce mbuna türlerine yönelip tek tür beslemendir.
Gönderim Zamanı: 18 Nisan 2010 17:50
Yorumun için teşekkürler Erdal abi, imzamda dediğim gibi yunuslar çıkıcaklar.
Erdal Hoca 2010-04-18 22:39:05
İnşallah ilerleyen zamanda tek tür afra cobue olcak