16 Mart Pazar Darıca Kuş Cenneti Buluşması
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:30
Onur bey emin olun reis 1 tane vursa bile bir hafta vurduğu yer sızlıyor.
Tecrübe ile sabittir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:37
[QUOTE=JaCobSEn__]Onur bey emin olun reis 1 tane vursa bile bir hafta vurduğu yer sızlıyor.
Tecrübe ile sabittir.
[/QUOTE]
Ben sana bir tane değil,yarım tane vurmuştum.Genelde 100 kg. mın altındaki adama el kaldırmam.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:39
[QUOTE=reis][QUOTE=JaCobSEn__]Onur bey emin olun reis 1 tane vursa bile bir hafta vurduğu yer sızlıyor.
Tecrübe ile sabittir.
[/QUOTE]
Ben sana bir tane değil,yarım tane vurmuştum.Genelde 100 kg. mın altındaki adama el kaldırmam.
[/QUOTE]
O zaman Birol Abi kilosunu hiç göstermiyor.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:41
[QUOTE=tees_MURAT][QUOTE=reis][QUOTE=JaCobSEn__]Onur bey emin olun reis 1 tane vursa bile bir hafta vurduğu yer sızlıyor.
Tecrübe ile sabittir.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
O zaman Birol Abi kilosunu hiç göstermiyor.
Saygılar,
[/QUOTE]
Yok onu adam olarak saymadığım için sorun yok.
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:42
[QUOTE=encort]Tamam ben bu mesajlardan sonra yarın çivili şovalye zırhı ile geliyorum. [/QUOTE]
Siz daha Recep İvedik sarılışını bilmiyorsunuz. Onda da KRAFTT kardeşim yardımcı olur
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:42
[QUOTE=encort]Tamam ben bu mesajlardan sonra yarın çivili şovalye zırhı ile geliyorum. [/QUOTE]
Olur bende 9 mm. Baretta ile gelirim,senin zırhı deneriz kurşun geçiriyormu,geçirmiyormu?
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 19:43
[QUOTE=JaCobSEn__][QUOTE=encort]Tamam ben bu mesajlardan sonra yarın çivili şovalye zırhı ile geliyorum. [/QUOTE]
Siz daha Recep İvedik sarılışını bilmiyorsunuz. Onda da KRAFTT kardeşim yardımcı olur
[/QUOTE]
Tabii daha bu meşhur tanışma hareketi var.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 20:20
Uğur abi otopark ücretli bilgine :) Yolda çok dar kenara köşeye park yapamazsın. Ara sokaklara koyarsan orası gebze arabaya bir daha bulamamakta var .
Gönderim Zamanı: 15 Mart 2008 20:53
[QUOTE=JaCobSEn__]
Her konuda yardımcı olurum. Reisten korkmanıza gerenk yok, bunlar reklam kokan şeyler. Ben baş ederim reisle, rahat olun siz.
Uğur abi buradan sana kucak dolusu sevgiler saygılar.
[/QUOTE]Her konuda yardımcı olurum. Reisten korkmanıza gerenk yok, bunlar reklam kokan şeyler. Ben baş ederim reisle, rahat olun siz.
Uğur abi buradan sana kucak dolusu sevgiler saygılar.