16 Mart Pazar Darıca Kuş Cenneti Buluşması
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 18:45
Kuş cenneti bana çok yakın. Tarih ve saat belli olursa kesin gelip gelemiyeceğimi beliritirim. Yada en azından o tarihe vardiyamı ayarlamaya çalışırım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 19:43
Evet ilk buluşmada temellerini attığımız darıca hayvanat bahçesi buluşması için konumuz açıldı. İlk Kocaeli buluşması nekadar cılız geçsede bu katılımın yüksek olacağının düşüncesindeyim. Benim burda bir düşüncem daha var. Bu buluşma 2. Kocaeli buluşmasının olmasının yanı sıra 1. de İstanbul-Kocaeli buluşması olsun. Yani yer olarak tam orta bir yer. Özellikle anadolu yakası katılımının yüksek olacağını tahmin ediyorum. Tarihi belirlemeden önce o dönemki hava durumunuda takip edelimki sürprizle karşılaşmayalım. Ben geçen sene ziyaret ettiğimde 15 ytl giriş ücreti ödemiştim. Belki konuşup toplu bir girişte indirim sağlayabiliriz.
K@rt@L 2008-02-28 19:44:13
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 19:46
Kesin söz vermemekle bende aranızda bulunmaktan büyük sevinç alacağım. Kesin söz vermiyorum çünkü ; geçen buluşmada kesin gelicem dememe rağmen gelemedim. İki gün öncesi amansız olmasada yataktan kalkmıyacak derecede bir hastalığa yakalandım ( üşütme) İNŞALLAH bu sefer aranızda olucam , organize eden arkadalara kolay gelsin.AQUAGEN 2008-02-28 19:51:56
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 20:21
Arkadaşlar giriş 15 ytl 0-6 yaş arası ücretsiz, grup indirimi yapılıyor, ne kadar kalabalık olursak o kadar ucuza gireriz.Şimdi en önemli konuya gelelim tarih konusu, öneriler doğrultusunda ortak bi karara varalım.Tarih ile ilgili arkadaşların düşüncelerini bekliyorum. İlk öneri benden : 16 mart pazar
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 23:56
Ben de varım, Memet davar.
RobiNSoN
Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2008 23:59
[QUOTE=HOCA]Kabul ederseniz, 16 Mart için ben de varım.[/QUOTE]
Hocam öncelikle ilginize teşekkür ederim,ilk buluşmada ki arkadaşlarla yaptığımız istişareden çıkan sonuç 16 mart gibi .Bir aksilik olmazsa bu tarihte buluşmak niyetindeyiz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:04
Murat bey haberdar ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Darıca bana çok yakın ve sizlerle tanışmak ta büyük keyif olacak. 1-2 hafta içinde bir pazar günü taşınmam gerekiyor. Umarım 16 sına kadar bitirmiş olurum.
batuhanbayram 2008-02-29 00:05:38
Atilla hocam,Ümit hocam ve Uğur abi de geliyor. Birazdan Benim kanka da gelir. Bir liste oluşturmaya başlayabiliriz.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:06
[QUOTE=atilla tarhan]
Ben de varım, Memet davar.
RobiNSoN
[/QUOTE]
Atilla Hocam gecenin bi yarısı beni güldürdün, Allah'ta seni güldürsün.Başımızın üstünde yeriniz var sizin gibi uzman akvaristleri ağırlamaktan şeref duyarız.
Saygılar....
Gönderim Zamanı: 29 Şubat 2008 00:21
Evet Mehmet öyle olacak gibi gözüküyor.İstanbullu arkadaşlarımızın ,abilerimizin ve hocalarımızın göstermiş oldukları ilgi ve alakayı Kocaeli'nde ki arkadaşlardanda bekliyoruz.
Saygılar...