160x70x60 cm Tanganyika (Alıntı) Back To Nature Arka Fonlu
Gönderim Zamanı: 14 Ocak 2011 12:46
Bu fonun aynısı olmasada çok benzerini ben yaptım şuan ilangi akvaryumu kuruyorum o akvaryuma uygulamayı düşünüyordum ama illaki mavi fon olması gerekliymiş stres olmamsı için bende uygulamadım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2011 16:52
[QUOTE=byozgur]
Öle saçma bir neden yok sadece genel bir görüş öyle oldugunu dusunuyor okadar sen kendin yaptıgını kur hiç bişi olmaz.
Bu fonun aynısı olmasada çok benzerini ben yaptım şuan ilangi akvaryumu kuruyorum o akvaryuma uygulamayı düşünüyordum ama illaki mavi fon olması gerekliymiş stres olmamsı için bende uygulamadım.
[/QUOTE]Öle saçma bir neden yok sadece genel bir görüş öyle oldugunu dusunuyor okadar sen kendin yaptıgını kur hiç bişi olmaz.
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2011 08:58
[QUOTE=bar0n] [QUOTE=byozgur]
Öle saçma bir neden yok sadece genel bir görüş öyle oldugunu dusunuyor okadar sen kendin yaptıgını kur hiç bişi olmaz.
[/QUOTE]
byozgur 2011-01-27 09:03:24
[/QUOTE]Öle saçma bir neden yok sadece genel bir görüş öyle oldugunu dusunuyor okadar sen kendin yaptıgını kur hiç bişi olmaz.
[/QUOTE]
Mavi fonun balıklar üzerindeki etkisinin stres yönünden çok daha sağlıklı ve mantıklı olduğunu söyleyen kişi güvenilir ve bilgi sahibi ve bu işe yıllarını vermiş deneyimi olmadan tavsiyede bulunmayacak birisi. Tabi sizin fikrinizede saygı duyuyorum.