160*60 MODÜLER 3D KAYALIK FON YAPIMI VE BİTİMİ...
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 01:18
Biraz doğadan biraz forumdan ilham alarak ehh birazda naçizane benim çabamla yaptığım arka fon çalışmam beğenirsiniz umarım...
coğrafyacı44 2012-10-04 01:20:30
Tam bitti çok şükür suyu doldurabilirim deyip suyu koymaya başladım su seviyesi yükseldikçe çatur çutur ses gelmeye başladı su dahada yükselince komple havalandı ve suyu boşlatıp çıkarmaktan başka çarem kalmadı
Sonra havya ile içlerini boşaltıp derz doldurdum ve arka cama silikonladım çok şükür bitti ama bayağı sıkıntılı oldu...son hali bu
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 02:15
Yılmaz Bey ellerinize ve emeğinize sağlık. Güzel olmuş. Biraz sorun yaşamışsınız ama değmiş. mustafa2016 2012-10-04 02:16:55
Bol sağlıklı balıklar ve yavrular..
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 16:24
[QUOTE=mustafa2016]
Yılmaz Bey ellerinize ve emeğinize sağlık. Güzel olmuş. Biraz sorun yaşamışsınız ama değmiş.
Bol sağlıklı balıklar ve yavrular..
[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Mustafa bey evet değdi şimdi keyfini sürüyorum
Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2012 16:37
[QUOTE=kadi37]
Ellerinize saglık mükemmel olmus. Çekilen zahmeti karşında çay içerken rahatlıkla unutursunuz :)[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim Muhittin bey sağolun,gerçekten öyle 1 saat karşısına geçip izlemek yetiyor
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 10:47
Hayırlı olsun straforun arkasındaki o fonun yerine simsiyah bir fon koyursanız ve iki köşeye kumu artırıp sağ tarafa saz topluluğu koyarsanız çok daha hoş olucaktır.Çokta güzel olmuş çalışmanız.
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 15:12
[QUOTE=Nevzt38]Hayırlı olsun straforun arkasındaki o fonun yerine simsiyah bir fon koyursanız ve iki köşeye kumu artırıp sağ tarafa saz topluluğu koyarsanız çok daha hoş olucaktır.Çokta güzel olmuş çalışmanız.[/QUOTE]
[QUOTE=OmerS.]Gözlerimi akvaryumdan alamıyorum gerçekden çok güzel olmuş Maşallah :)[/QUOTE]
Teşekkür ederim,evet zaten siyah fon yerine geçici olarak koydum siyah fon arıyorum öyle yapmayı düşünüyorum tavsiyeniz için teşekkürler.
[QUOTE=OmerS.]Gözlerimi akvaryumdan alamıyorum gerçekden çok güzel olmuş Maşallah :)[/QUOTE]
Sağolun çok teşekkür ederim,daha iyisi sizlerin olsun...
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 15:55
Son derece etkileyici. Ellerine ve emeğine sağlık Hemşo
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2012 21:00
[QUOTE=babuqhtuLu]Son derece etkileyici. Ellerine ve emeğine sağlık Hemşo
[/QUOTE]
Eyvallah hemşo sağolasın
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 16:27
Akvaryumun son genel görünümlü fotosunu görünce hey maşallah dedim :) gerçekten çok güzel olmuş.Bana göre tam tropluk akvaryum.Tebrikler..
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 22:28
[QUOTE=CorratecH]Akvaryumun son genel görünümlü fotosunu görünce hey maşallah dedim :) gerçekten çok güzel olmuş.Bana göre tam tropluk akvaryum.Tebrikler..
[/QUOTE]
[QUOTE=tezcanka]Hayırlı olsun güzel bir çalışma tebrikler[/QUOTE]
Teşekkür ederim Osman bey daha güzeli sizlerin olsun:)
[QUOTE=tezcanka]Hayırlı olsun güzel bir çalışma tebrikler[/QUOTE]
Çok teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2012 22:54
Çok güzel olmuş maşallah Allah olmayanlarada versin inş.