150*60*70h Frontosa
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 20:55
Herkeze Selam.
Radinant 2008-10-24 20:14:10
150*60*70h akvaryum yaptırıyorum ve frontosa beslemeyi düşünüyorum. Bu balığı ilk defa besleyeceğim ve bu balığın yanına hangi 2 tür uyumlu olur?Sizin görüşlerinizi bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2008 21:43
O hacimdeki bir akvaryumda tek tür olarak frontosa ve gerekli dekor verilirse çok güzel olur.Ama yanına tür olarak ben calvus öneririm.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 08:16
[QUOTE=AQUAGEN] Tek tür bakmanız daha iyi , bu arada balıklarınızı ufakken bir koloni halinde alıp büyütmeniz üreme ve uyum açısından süper olur.[/QUOTE]
Radinant 2008-10-24 20:14:51
Yavru alıp tek tür bakacağımcam peki kaç tane almalıyım ? Tank boş gözüksün istemem.
Gönderim Zamanı: 24 Ekim 2008 12:50
[QUOTE=willrock35][QUOTE=AQUAGEN] Tek tür bakmanız daha iyi , bu arada balıklarınızı ufakken bir koloni halinde alıp büyütmeniz üreme ve uyum açısından süper olur.[/QUOTE]
Yavru alıp tek tür bakıcam peki kaçtane almalıyım. Tank boş gözüksün istemem.
[/QUOTE]
20 kadar alın, ilerde en güzel gelişenlerini seçer ve 2 erkek 7-8 dişilik harika bir koloni kurarsınız.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 29 Ekim 2008 19:06
20 kadar alın, ilerde en güzel gelişenlerini seçer ve 2 erkek 7-8 dişilik harika bir koloni kurarsınız.
Saygılar...
[/QUOTE]
Evet doğru diyorsunuz ama elimdeki yunus ve sarı prensesleri satmaktan vazgeçtim yunusum 22 yavru verdi. Ilerde belki frontosa ahhh ahh...
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2008 23:52
Bende sizin gibi malawi tankımı tek türe indiremedim. Ne icemanlardan ne sarı prenseslerden nede yunuslardan vazgeçebildim...Herkes halinden memnun. Ama bana kalırsa o boyuttaki bir akvaryumda frontosa beslemek isterseniz damızlık alın derim. Sadece 1.5 - 2 yıl yavru almayı beklemek yerine 2-3 ayda yavru alır yavruları beslersiniz....
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2008 13:05
Frontosadan vazgeçtim. iceman,sp ve yunus düşünüyorum artık.
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2008 13:35
Tropheus olabilir o tankta.
Veya nadide bulunan tanganyika türleri de olabilir.Güzel bir karma yapılabilir.Tabi en fazla 3 tür olmak kaydıyla.
Malawilerden de mbuna türleri olabilir.Özellikle Pseudotropheus türleri...