150x50x60h Chiclet
Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2012 13:15
Chiclet diğil
Chiclid xD
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Nisan 2012 14:42
Benim gördüğüm 3 tane balığın ağzı dolu, akvaryuma acilen saklanacakları yerler yapmanız lazım. Gerekirse balıkları ayırmalısınız.
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2012 14:21
[QUOTE=volkanserezli]Chiclet diğil
Çok mühim bir konuya değinmişsiniz, teşekkürler.... !
[QUOTE=kadir_7]Benim gördüğüm 3 tane balığın ağzı dolu, akvaryuma acilen saklanacakları yerler yapmanız lazım. Gerekirse balıkları ayırmalısınız.[/QUOTE]
Evet özellikle onların fotolarını çekmeye çalıştım, şuan 5 balık oldu ağzı dolu olan.
Deniz kabuğu falan var ama onlar işe yaramazmı, saklanmaları için? Saklanacakları yer yapmazsam ne olur peki?
Chiclid xD
[/QUOTE]Çok mühim bir konuya değinmişsiniz, teşekkürler.... !
[QUOTE=kadir_7]Benim gördüğüm 3 tane balığın ağzı dolu, akvaryuma acilen saklanacakları yerler yapmanız lazım. Gerekirse balıkları ayırmalısınız.[/QUOTE]
Evet özellikle onların fotolarını çekmeye çalıştım, şuan 5 balık oldu ağzı dolu olan.
Deniz kabuğu falan var ama onlar işe yaramazmı, saklanmaları için? Saklanacakları yer yapmazsam ne olur peki?
Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2012 17:32
Saklanacakları yer olmazsa diğer erkek balıkların baskısına maruz kalırlar ve yavruyu atabilirler balıklarında rahat etmesi için kaya dekoru yaparsanız daha iyi olacaktır onlarda rahat rahat gezinsinler akvaryumda şu durumda baya huzursuzlar yada başka tankınız varsa ağzı dolu olanları alın diğer akvaryuma oraya kaya yada saklanacakları bir alan yapın deniz kabukları yeterli değildir. Saygılarımla
Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2012 22:45
Bolca kaya koyun balıklarınız mest olur hemde çok şık duruyo doğada bulabilirsiniz kayrak dere taşı gibi taşlarda olur iyice yıkayıp biraz kaya tuzunda bekletirseniz sıkıntı olmaz illa para vermenize gerek yok yapay bitkiyi alın sağlıksız
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2012 00:32
Size öncelikle dış filitre lazım sonrada o kabukları çıkartıp yerinde dogadan toplayacagınıkz kayalar hacim ve tank harika balıklarında maşallah agzı dolu.
Gönderim Zamanı: 26 Nisan 2012 09:20
[QUOTE=fatihyildrim82]
Bolca kaya koyun balıklarınız mest olur hemde çok şık duruyo doğada bulabilirsiniz kayrak dere taşı gibi taşlarda olur iyice yıkayıp biraz kaya tuzunda bekletirseniz sıkıntı olmaz illa para vermenize gerek yok yapay bitkiyi alın sağlıksız [/QUOTE]
haklısınız, doğal ortamına yaklaştırdıkça balıklardaki mutluluk sanki hissediliyor.
[QUOTE=mersinli33]Size öncelikle dış filitre lazım sonrada o kabukları çıkartıp yerinde dogadan toplayacagınıkz kayalar hacim ve tank harika balıklarında maşallah agzı dolu.[/QUOTE]
Dış filtre neden bukadar önemli benim iç filtremin dış filtreden daha iyi olduğunu düşünüyorum, içerisinde 50x50cm lik sünger var.
Deniz kabuklarının ne zararı olur?
Evet ağızları dolu daha dün 1 sarı 2 mavi kusturdum,
mavinin ağzından 52 keseli çıktı ;)
Balıklarıma en iyi gelen şeyin silis kum olduğunu düşünüyorum.
haklısınız, doğal ortamına yaklaştırdıkça balıklardaki mutluluk sanki hissediliyor.
[QUOTE=mersinli33]Size öncelikle dış filitre lazım sonrada o kabukları çıkartıp yerinde dogadan toplayacagınıkz kayalar hacim ve tank harika balıklarında maşallah agzı dolu.[/QUOTE]
Dış filtre neden bukadar önemli benim iç filtremin dış filtreden daha iyi olduğunu düşünüyorum, içerisinde 50x50cm lik sünger var.
Deniz kabuklarının ne zararı olur?
Evet ağızları dolu daha dün 1 sarı 2 mavi kusturdum,
mavinin ağzından 52 keseli çıktı ;)
Balıklarıma en iyi gelen şeyin silis kum olduğunu düşünüyorum.