150X50X60 Yunus Akvaryumum
Boyut (cm): 150x50x60
Kapasite (litre): 450
Canlılar: 20 adet 5-9 cm arası Yunus ve 18 adet SP (SPler geçicidir çıkarılacaklar)
Malzemeler:Lifetech 839 dış filtre, Unister 2L iç filtre, Atman çift çıkışlı hava motoru, Tetra 300 Watt ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: 3 Gündebir %20 su değişimi, 2 Haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler: Tetra bits, NLS, Danex, Sera Flora,El yapımı yemler
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: İlk kurulumda su düzenleyici kullandım.
Arkadaşlar damızlık Sp lerimden elimde kalan yavrular küçük bir akvaryumdalardı 7 aydır içim gidiyordu onları küçük akvaryumda gördükçe.Şimdi 1 Ayda olsa büyük akvaryumda rahatlasınlar diye akvaryumuma ekledim yakında ikinci akvaryumuma geçireceğim yada başka bir hobiciye vereceğim Yunuslarımın rahat etmesi daha önemli sonuçta.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yanlış anlamayın bu sadece sizin kararınız ama merak ettim sadece
Saglıklı bir dönem olur insallah hayırlı olsun
Erkek yaklaşık 16-17 cm, dişiler 12-13 cm ama bir tanesi 10 cm civarında ve erkek yalnızca onunla ilgileniyor ve diğerlerini sürekli sert bir şekilde kovalıyor. Bu arada o dişi de erkeğin kur hareketlerine pek pas vermiyor. Tankım 100x50x40. Teşekkürler.
Merhaba,
Öncelikle akvaryumunuz ve balıklarınız hayırlı olsun.İzninizle bir kaç öneride bulunacağım.Sağdaki taşların düzeni çok yapay geldi gözüme.Birde yanılmıyorsam bitkiler de yapay.Eğer yapaysa doğallığı bozmamak açısından çıkarmanız daha iyi olacaktır.Taşları sağa ve sola rastgele dizip ortada yunuslar için yüzme alanı bırakmanız en iyi tercih olacaktır.İyi günler...