150x50x60 İstanbulun Sıradışı Yunusları 2E 12D
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 22:36
Fotoğraf: Eklendi
Boyut (cm): 150x50x60h
huseyinnn 2014-03-16 22:38:46
Boyut (cm): 150x50x60h
Kapasite (litre): 450 Litre
Canlılar: Kafalı Yunus
Malzemeler: Atman bt-400w ısıtıcı, Eheim 2217 Dış Filtre, Venüsaqua 2000L Kafa motoru, Mercan kumu ve Kayalar
Akvaryum Bakımı: Haftada bir düzenli %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tetra Diskus, Tetra Provegetable, Nls Chicled Formula, Nls Chicled Thera+A, Tropikal Spirulina Super Forte
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu, Metilen mavisi, Bemix vitamin
Malzemeler: Atman bt-400w ısıtıcı, Eheim 2217 Dış Filtre, Venüsaqua 2000L Kafa motoru, Mercan kumu ve Kayalar
Akvaryum Bakımı: Haftada bir düzenli %25 su değişimi
Kullanılan Yemler: Tetra Diskus, Tetra Provegetable, Nls Chicled Formula, Nls Chicled Thera+A, Tropikal Spirulina Super Forte
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu, Metilen mavisi, Bemix vitamin
Birkaç ay önce aldığım yeni kolonimi yeni paylaşma imkanı buldum siz değerli dostlarla yaklaşık 3 aya yakın bir zamanda balıklarım epey alıştılar yeni tanka ve epey bir yavru sahibi oldum yavruları boylandırma ve büyütmek içinde 160x60x45h ikili set yaptırdım burda büyütüyorum yavrularımı.
Beğenenler: [T]178807,OnurOguz[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 23:33
Hocam maşallah çok sağlıklı balıklarınız var. İlk foto çok hoşuma gitti. İnsanın bebek gibi sevmesi geliyor Bol sağlıklı yavrular.
Saygılar
Saygılar
Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 10:10
[QUOTE=akvarist_33] Hocam maşallah çok sağlıklı balıklarınız var. İlk foto çok hoşuma gitti. İnsanın bebek gibi sevmesi geliyor Bol sağlıklı yavrular.
Saygılar
[/QUOTE]
[QUOTE=FERHATTET]Selamunaleyküm abi maşallah erkeklerine hayran kalmamak mümkün değil [/QUOTE]
Saygılar
[/QUOTE]
Büyük erkeğim çok güzel evet cüsse olarakta büyük olduğu için ele avuca sığmıyor teşekkürler ben saatlerce izleyip doyamıyorum mesela ..
[QUOTE=FERHATTET]Selamunaleyküm abi maşallah erkeklerine hayran kalmamak mümkün değil [/QUOTE]
Aleykümselam teşekkür ediyorum erkekler ayrı güzeller zatende dişilerede haksızlık etmeyelim onlarda çok çok iyiler
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 21:00
Bu yunuslar adeta sizin çocuklarınız gibi olmuş. Maşallah.
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 16:29
Masaallah. Boyle guzellikleri gorunce dayanamiyorum. Az kaldi bende yunusa donus yapacagim insaallah. Cok saglkli ve formu mukemmel baliklariniz var. Allah saglik ve bol yavru versin
Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 18:28
Allah torunlarının torunlarınıgörmeyi nasip etsin :) bende İnşallah 240litre yunusa dönmek istiyorum
Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 22:27
Yunus tutkusu apayrı bir duygu benim için. Bir ara Tropheus türü besleyip kendimi denemek istedim ama çok uzun sürmedi, yepyeni bu koloniyle tekrar Yunusa dönüş yaptım başka tür besleyemem bu saatten sonra. Teşekkür ediyorum güzel dilekler ve yorumlar için. Besliyecekseniz aldığınız balığın ırkını, anaçlarını kesinlikle görün ve mümkün olabildiğince geniş hacimlerde beslemeye çalışın bu türü sonra ödülünü alıyorsunuz zaten.