150 litre Mbuna Akvaryumum
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 09:55
Fotoğraf
Yukardaki sepeti aldırmayın o filtreden gelen su fotoğraf çektikten sonra düzelttim.
Yeni resimler ve buda hepsinin bulunduğu link:
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=img5377j.jpg
BÜTÜN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Boyut (cm):
Kapasite (litre):150 litre
Canlılar:5 dişi 2 erkek soulosi 4 paslı 2 demosini 2 red top 1 leopar vatoz 1 normal vatoz
Malzemeler:1800 litre devir daim yapan iç motor yukardan kendi yapımım filtre
Akvaryum Bakımı:1 haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:Nls cichlid formula sera tablet sera gronül sera flora
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:dezanfektan
10 mpanga eklenecek onu da sölemeyi unutmim. Emin abi : Emin_Paşa nickli abim hediye olarak yolladı saolsun.
Soulosilerde Alper07 nickli alper abimden geldi solsun. Alper abimin yardımıyla akvaryum bu hale geldi.Yoksa adam oluca yoktu.Yardım eden deslekleyen herkeze teşekkürer.
Kaan 2009-12-09 11:16:13
Yukardaki sepeti aldırmayın o filtreden gelen su fotoğraf çektikten sonra düzelttim.
Yeni resimler ve buda hepsinin bulunduğu link:
http://img16.imageshack.us/gal.php?g=img5377j.jpg
BÜTÜN YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
Boyut (cm):
Kapasite (litre):150 litre
Canlılar:5 dişi 2 erkek soulosi 4 paslı 2 demosini 2 red top 1 leopar vatoz 1 normal vatoz
Malzemeler:1800 litre devir daim yapan iç motor yukardan kendi yapımım filtre
Akvaryum Bakımı:1 haftada bir dip çekimi
Kullanılan Yemler:Nls cichlid formula sera tablet sera gronül sera flora
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:dezanfektan
10 mpanga eklenecek onu da sölemeyi unutmim. Emin abi : Emin_Paşa nickli abim hediye olarak yolladı saolsun.
Soulosilerde Alper07 nickli alper abimden geldi solsun. Alper abimin yardımıyla akvaryum bu hale geldi.Yoksa adam oluca yoktu.Yardım eden deslekleyen herkeze teşekkürer.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 10:17
Birde 2 haftada 1 dip çekimi az olmuş sanki.Onu haftada 1 veya 2 ye çıkarırsan balıkların gelişimindede önemli rol oynar.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 10:26
Bence kayalar tek tür olmalı ve bu tek tür sol tarafta görünen oval taşlardan seçilmeli.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 10:30
[QUOTE=Erdal Hoca]Bence kayalar tek tür olmalı ve bu tek tür sol tarafta görünen oval taşlardan seçilmeli.
Genişlik dekoro pek el vermiyor yani dekor konusunda genişlikte kısıtlıyım oval kayalar doğa ananın bize veridği kayalar.Bulabilirsem dedini zaten düşünoyrdum bit yere oval kayalar bir yere diyerleri çok teşekkür ederim abi yorumun için.
Saygılar,
[/QUOTE]Genişlik dekoro pek el vermiyor yani dekor konusunda genişlikte kısıtlıyım oval kayalar doğa ananın bize veridği kayalar.Bulabilirsem dedini zaten düşünoyrdum bit yere oval kayalar bir yere diyerleri çok teşekkür ederim abi yorumun için.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 10:55
Kaan, tam anlatamadım galiba
AKvaryumdaki kayaların tamamını oval olanlardan seçmelisin. Bana göre doğrusu bu.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 10:59
[QUOTE=Erdal Hoca]Kaan, tam anlatamadım galiba
Anladım abi ozaman bir dalışa gitmek lazım sıçan adasına yuvarlak oval taşlar orada bol bol toplar gelirim.
Kaan 2009-11-19 10:59:37
AKvaryumdaki kayaların tamamını oval olanlardan seçmelisin. Bana göre doğrusu bu.
Saygılar,
[/QUOTE]Anladım abi ozaman bir dalışa gitmek lazım sıçan adasına yuvarlak oval taşlar orada bol bol toplar gelirim.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 11:23
Dalışa ne gerek var ki
BEn benzer taşları sokaklardan toplamıştım.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2009 11:32
[QUOTE=Erdal Hoca]Dalışa ne gerek var ki
Denize girip toplama ayrı bir zevk kıyıda da var tabiki kıyıdan toplarım zaten
Bizim sokaklarda böle taşlar görmek mucize falez kayaları var bizim burda
BEn benzer taşları sokaklardan toplamıştım.
[/QUOTE]Denize girip toplama ayrı bir zevk kıyıda da var tabiki kıyıdan toplarım zaten
Bizim sokaklarda böle taşlar görmek mucize falez kayaları var bizim burda
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2009 11:08
Fİkirlerinizi bekliyorum.
Kaan 2009-12-09 11:15:18
337 bakan 12 yorum yazan bunlardan en az 4 benim konuya verdiğiniz ilgi ve alaka iiçin ayrıca teşekkürler.Ayrıca isteyen yazar istemeyen yazmaz ama genede ilgilendiğiniz için teşekkürler.
KONU KAPANSINNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
337 bakan 12 yorum yazan bunlardan en az 4 benim konuya verdiğiniz ilgi ve alaka iiçin ayrıca teşekkürler.Ayrıca isteyen yazar istemeyen yazmaz ama genede ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2009 08:34
[QUOTE=Kaan] Fİkirlerinizi bekliyorum.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Peki......