15.02.2009 İstanbul Buluşması Fotola 3 te
Çok güzel ve kahkaha dolu bir gündü.Organizasyon ve sohbet adına herkese teşekür ederiz !
Maun sandık herkesi yerlere yatırdı !
Buluşmanın fotoğraflarının yayınlanması için konuya buradan devam edelim !
Saygılarımla,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Özel Üye
[C]2,1,36187[/C] [B]4861,3[/B]
İl: Istanbul
Güzel ve keyifli bir gündü, herkezle tanıştık ve keyifli geçti, özellikle uğur abi ve birol abiye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.
Uzun bir aradan sonra tekrar bir araya gelmek güzeldi. Bol sohbet, muhabbet, kahkaha eşliğinde hasret giderdik...
Selamlar.İlk buluşmamdı ve çok güzeldi ayrıca kahvaltı bir harikaydı recep ivedikde öyleydi.Ayrıca beni buluşmaya götüren Doğan abime teşekkür ederim.
valla cok guzel bır gundu cok keyif aldım kendi adıma genel olarakta herkez egleniyor gibiydi bence organizazyon ve ortam cok iyidi herkeze zahmetlerınden dolayı teşekürler bu arada yem de aldım arkadaşlardan sagolsunlar üretimhanede cok hoşuma gıden türler vardı ayrıcada kapanbaydı sanırım erkek nerdeyse 35.40 cm maşallah yannız reis neden hasta oldugunu orda yarım saat kalarak anladım allah kolaylık versin her şey için teşekürler herkeze iyi akşamlar. muratmetin1905@hotmail.com eklemek isteyen arkadaşlar eklesin lütfen
Buluşmanın diğer fotoğrafları üşenmediğim takdirde bu akşam yayınlanacaktır