130*60*60 malawi akvaryumu & Fosil kaya dekor
Herkese selam;
Boyut (cm):130*60*60
Kapasite (litre):468 litre
Canlılar:1e7d yunus ,1e4d sarı imparator,1e3d sarı prenses,3 leopar vatoz,3 çöpçü
Malzemeler:Atman 1550 lt dış motor,Led 300 watt ısıtıcı,Jebo iç filtre
Akvaryum Bakımı:10 günde bir 100lt dip çekimi.
Kullanılan Yemler:Sera discuss,flora
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Su değişimlerinde kaya tuzu ilave ediliyor.
Fotoğraflar çok kaliteli değil maalesef.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrik ederim hocam tankınız gayet çok güzel görünüyor kayalar bir ayrı hava yaratmış tankınızda. İnşallah hayalinizdeki tankıda en kısa zamanda yaptırırsınız Aklıma takılan bir konu oldu onu merak ediyorum saadece balıklarınıza sera discus'mu veriyorsunuz? eger saadece sera discus veriyorsanız ek olarakta Sera Flora vermenizi tafsiye ederim çümkü bu yem balıklar için çok iyidir sindirim sistemini çalışmasında yardımcı olur ve balıkların içini boşaltmasında çok faydası olur bölelikle balıklarınız yaglanma olmaz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Tebrik ederim hocam tankınız gayet çok güzel görünüyor kayalar bir ayrı hava yaratmış tankınızda. İnşallah hayalinizdeki tankıda en kısa zamanda yaptırırsınız Aklıma takılan bir konu oldu onu merak ediyorum saadece balıklarınıza sera discus'mu veriyorsunuz? eger saadece sera discus veriyorsanız ek olarakta Sera Flora vermenizi tafsiye ederim çümkü bu yem balıklar için çok iyidir sindirim sistemini çalışmasında yardımcı olur ve balıkların içini boşaltmasında çok faydası olur bölelikle balıklarınız yaglanma olmaz
[/QUOTE] Haklısınız Faruk Bey. Discus yanında karışık yem kullanıyorum. İçinde floara da mevcut.Ama henüz tanka alışamadıklarından yüzeydeki yemleri yemiyorlar. Bir süre sonra vermeye başlayacağım.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir