12.Akvaryum Canlısı Yarışması Sonuçları?
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 15:10
Erkan Bey bugün açıklanacağını belirtti.
Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 16:41
[QUOTE=Emin_Paşa]Heyecan dorukdamı Arkadaşlar.. [/QUOTE]
Hem de nasıl.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 17:13
[QUOTE=Sainted]Yarışma Grubu üyelerinden kimse yok sanırım bilgi verebilecek.
[/QUOTE]
Yarışma katılım bilgilerinde ve forumda sonuçların açıklanacağı tarih verildi.Yönetici arkadaşlarımızda gereken bilgileri bu başlıkta bir daha vermişler.24 saat pc başında olmadığımızı hatırlatmak isterim.
Yarışma katılım bilgilerinde ve forumda sonuçların açıklanacağı tarih verildi.Yönetici arkadaşlarımızda gereken bilgileri bu başlıkta bir daha vermişler.24 saat pc başında olmadığımızı hatırlatmak isterim.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 17:18
[QUOTE=coolkiller]
[QUOTE=Sainted]Yarışma Grubu üyelerinden kimse yok sanırım bilgi verebilecek.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Barış Bey yanlış anladınız sanırım Latif Bey'e sordum oda yarışma grubu üyelerine sorarsanız bilgi alabilirsiniz dedi.Erkan'nın olmadığını biliyordum diğeri de sizmişsiniz sanırım. Size karşı bir tutum içerisinde değilim yanlış anlamayın.
[/QUOTE]
Barış Bey yanlış anladınız sanırım Latif Bey'e sordum oda yarışma grubu üyelerine sorarsanız bilgi alabilirsiniz dedi.Erkan'nın olmadığını biliyordum diğeri de sizmişsiniz sanırım. Size karşı bir tutum içerisinde değilim yanlış anlamayın.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 17:56
Yanlış anlaşılacak bir durum yok.Sadece hatırlatma yaptım:)Bu soru soruldu ve yanıtlandı.Günün büyük bir bölümünü pc başında geçiririm.İş icabı dışarıda 2 saat kadar kaldım soruyu kaçırmışım.Görevliyiz ve sizin sorduğunuz soruları yanıtlamakta görevimiz.Bu açıdan rahat olabilirsiniz.
Her yarışmamızda heyecan ve çekişme daha da artıyor.Dikkatimi çeken başka bir konu da yarışmamızın katılımcıların fotoğraflama tekniklerini geliştirdiğidir.Bu yarışmada da çok iyi fotoğraflar var.Bakalım birinciler kimler olacak.
Her yarışmamızda heyecan ve çekişme daha da artıyor.Dikkatimi çeken başka bir konu da yarışmamızın katılımcıların fotoğraflama tekniklerini geliştirdiğidir.Bu yarışmada da çok iyi fotoğraflar var.Bakalım birinciler kimler olacak.
Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2008 17:59
Yarışmanın açıklanmasına 6 saat gibi kısa bir süre kaldı galiba...
Emin_Paşa 2008-10-20 17:59:36
Gerçekden çok güzel pozlamalar var.... Bakalım sonuç ne olacak...