122 lt tank ile Yunuslarımın buluşması
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 16:27
Fotoğraf:
mufitsa 2012-12-16 16:30:36
Boyut (cm): 2-5
Kapasite (litre): 100 x 35 x 35 122 lt
Canlılar: Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid)
Malzemeler: Bilimum kayalar
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:Artemia , Şuan için ekvaryumcudan aldığım açık yem markası belirsiz.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Şuan için yok.
Kapasite (litre): 100 x 35 x 35 122 lt
Canlılar: Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid)
Malzemeler: Bilimum kayalar
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:Artemia , Şuan için ekvaryumcudan aldığım açık yem markası belirsiz.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Şuan için yok.
Sarı prensesleri sevememem üzerine Cyrtocara moorii (Yunus Cichlid)'lere geçiş yapmış bulunmaktayım siz değerli akvaristlerede göstermek istedim bu tür üzerinde deneyim kazandıktan sonra Tropheus duboisi maswa bakmak niyetindeyim özel bir akvaryum yapma çalışmalarımada başlamış bulunmaktayım. Biraz uzun sürecek ama hem baya bi büyük hemde biraz ilginç bir şey yapmaya çalışacağım ufak bi ön fikir olarak 3 parçalı lego gibi birleştirilen akvaryum diyaznı üzerinde çalışmaktayım.
Malum kiracı olduğumuz için taşınmayıda göz önünde bulunduruyorum ve o yüzden parçalı bir set yapacağım. Tabi fikir değiştirmez isem :(...
Şuan için bu yunusçuklarım ile antrenman yapmayı planlıyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 23:21
İyi akşamlar müfit abi öncelikle akvaryumun yunus beslemek için uygun hacimde değil sonra dipteki çakıllarıda ince kum ilde değiştirirsen daha sağlıklı olur balıkların için sılıs kum bence daha hoş durur.Yaptığın akvaryumuda inşallah düşündüğün gibi yaparsın abi.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir