120*50*65 Akvaryumum... Yeni Fotoğraf ve Video
Gönderim Zamanı: 20 Şubat 2013 21:16
Boyut (cm): 120*50*65(h)
Kapasite (litre): Ortalama 350 - 360 Lt su alıyor
Kapasite (litre): Ortalama 350 - 360 Lt su alıyor
Canlılar: Yunus & Sarı Prenses
Malzemeler: Eheim 400 hava motoru, Eheim Jager 300 watt, Sunsun'un kendi 900 Lt/h kafa motoru, birde dış filtre kullanmayı düşünüyorum.
Akvaryum Bakımı: Henüz daha yapmadım ama haftada %25 - %30 düşünüyorum.
Kullanılan Yemler: Tetra discus
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu
Malzemeler: Eheim 400 hava motoru, Eheim Jager 300 watt, Sunsun'un kendi 900 Lt/h kafa motoru, birde dış filtre kullanmayı düşünüyorum.
Akvaryum Bakımı: Henüz daha yapmadım ama haftada %25 - %30 düşünüyorum.
Kullanılan Yemler: Tetra discus
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: Kaya tuzu
Fotoğraf:
Kayalar için iyi1user kullanıcı adlı Mustafa Çoşkun abiye tekrardan teşekkür ediyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2013 15:47
Gercekten güzel bi akvaryum dostum güle güle kullan sağlıklı balıklar ve bol yawrulu günler dilerim ama o gemiyi cıkar bence akvaryumdan doğallığı bozuyor açıkçası :)
Malawist 2013-02-21 15:49:11
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2013 19:55
[QUOTE=Nuroxy]Güzel görülüyor paylaştığınız için teşekkürler, hayırlı olsun :)[/QUOTE]
Berkcan 2013-02-21 19:55:53
Teşekkür ederim.
[QUOTE=SinanCan] Sivri çıkıntıları olan kayaları ilerleyen günlerde değiştirmeni tavsiye ediyorum. Balıkların yaralanabilir. Hayırlı Olsun.[/QUOTE]
Resimlerde sivri gözüke bilir ama kayalar sivri değil. Teşekkürler.
[QUOTE=sadık 42]Güzel olmuş sağlıklı balıklar bol yavrular dilerim...[/QUOTE]
Teşekkür ederim.
[QUOTE=ozgrsngl]Hayırlı olsun. Dekor daha iyi olabilirdi bence. Akvarymunuzun markası nedir?[/QUOTE]
Saolun. Akvaryumun markasını bilmiyorum ama sanırım Sunsun.
[QUOTE=Malawist] Gercekten güzel bi akvaryum dostum güle güle kullan sağlıklı balıklar ve bol yawrulu günler dilerim ama o gemiyi cıkar bence akvaryumdan doğallığı bozuyor açıkçası :) [/QUOTE]
Teşekkür ederim. Gemiyi eski akvaryumuma almıştım, şimdi bu akvaryumuma küçük geliryor ama benim hoşuma gidiyor biraz .
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2013 18:40
Çok şık bende malawi akvaryumuma dekorasyon ararken karşıma çıktı sanırım sizden ilham alacağım :)