120*50*50 yan supm+kapak+arka fon+sehba bol resimli
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2012 01:04
[QUOTE=28fatih28]Ben masayı masa içinde olan akvaryum şeklinde düşünüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yarın yaptıracağım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. [/QUOTE]
resimlerini bekliyorum kolay gelsin güzel olacağından eminim
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Kasım 2012 22:03
Bende kapak yapmaya çalışıyorum sizinki gayet güzel olmuş bize de güzel fikir verdi doğrusu. Teşekkürler.
Kapağın yapım aşaması ile ilgili farklı resimleriniz varsa yüklüyebilirmisiniz teşekkürler.
Kapağın yapım aşaması ile ilgili farklı resimleriniz varsa yüklüyebilirmisiniz teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2012 20:40
[QUOTE=nino1][QUOTE=28fatih28]Ben masayı masa içinde olan akvaryum şeklinde düşünüyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yarın yaptıracağım ama nasıl yapılacak bilmiyorum. [/QUOTE]
resimlerini bekliyorum kolay gelsin güzel olacağından eminim[/QUOTE]
Akvaryumumu tamamladım
http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_yapimi_%28resimli%29_k595856.asp
4-5 sayfalarda resimlerı var yorumunuzu bekliyorum.
Akvaryumumu tamamladım
http://www.akvaryum.com/Forum/akvaryum_yapimi_%28resimli%29_k595856.asp
4-5 sayfalarda resimlerı var yorumunuzu bekliyorum.
Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2012 15:25
Her aşamasını yayınlamışsınız teşekkürler. Hayırlı olsun gerçekten çok beğendim. Kapak yapımı olayı ise çok güzel düşünce. Ben arka fon yapmıştım beğenmedim ancak strafordan çok şey yapılacağına karar verdim. (Maket bıcağı ile olmuyor dairede kestirmek en iyisi diyede düşünüyorum)
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2013 16:03
Akvaryum kapağını strafordan yapmışsınız fakat daha sonra üstünü mobilya malzemesi ile mi kapladınız acaba? Işık tertibatını nasııl döşediniz ısınma vs yapıyor mu? Bende bu şekilde düşüüyorum. Buhar camı kullanıyormusunuz? yoksa buharlaşan suyun lambalara bir zararı varmıdır?
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2013 00:19
Tebrik ederim, Güzel olmuş...