120x40x50 Karışık Malawi Tankım foto + video
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 11:17
Cem kardeşim, cesaretini toplayıp video eklemene sevindim. Tankın hakkındaki görüşlerimi biliyorsun zaten. Balıkların azalmış haliyle olan tank görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sağlıklı balıklar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2010 13:59
[QUOTE=ufukdeniz]Cem kardeşim, cesaretini toplayıp video eklemene sevindim. Tankın hakkındaki görüşlerimi biliyorsun zaten. Balıkların azalmış haliyle olan tank görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok saol kardeşim. Video olayını düşündüm baya ama neyse ki büyük tepkiler almadım düşündüğüm gibi Senin hobihaneyi kurduğunda fotoları bekleriz artık
Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Çok saol kardeşim. Video olayını düşündüm baya ama neyse ki büyük tepkiler almadım düşündüğüm gibi Senin hobihaneyi kurduğunda fotoları bekleriz artık
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2010 18:15
Yeni bir video ekleyeyim.
JBL marka tablet yem aldım aç kurtlarım hemen saldırdı
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-malawi-tankina-jbl-tablet-yem/2368203[/VID]
JBL marka tablet yem aldım aç kurtlarım hemen saldırdı
[VID]http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-malawi-tankina-jbl-tablet-yem/2368203[/VID]
Gönderim Zamanı: 17 Temmuz 2010 18:19
[QUOTE=Evreningizemi]
[QUOTE=ufukdeniz]Cem kardeşim, cesaretini toplayıp video eklemene sevindim. Tankın hakkındaki görüşlerimi biliyorsun zaten. Balıkların azalmış haliyle olan tank görüntülerini sabırsızlıkla bekliyorum.
Çok saol kardeşim. Video olayını düşündüm baya ama neyse ki büyük tepkiler almadım düşündüğüm gibi Senin hobihaneyi kurduğunda fotoları bekleriz artık
[/QUOTE]
Sağlıklı balıklar.
[/QUOTE]Çok saol kardeşim. Video olayını düşündüm baya ama neyse ki büyük tepkiler almadım düşündüğüm gibi Senin hobihaneyi kurduğunda fotoları bekleriz artık
[/QUOTE]
İnsallah .. :)