120.60.40 malawi
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 01:26
Arkadaşlar yaklaşık 4 ay oldu bu tankı kuralı 2 yıl japon ve 1 yıl canlı doğuran besledim halen 120 litre canlı doğuran tankım var ve malawi hakkında çok bilgim yok elimden geldiğince onları rahat ettirmeye çalışıyorum görsellikten çok saklanıcakları bir yerler olmasına dikkat ettim forumdan olabildiğince faydalanmaya çalışıyorum ama bazen ustalar arasındada fikir uyuşmazlığı olduğunu gördüm bana en mantıklı geleni uygulamaya çalışıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.Forumdan öğrendiğim kadarıyla bişeyler yapmaya çalışıyorum bir sarıprensesim ağzını doldurdu yaklaşık 1 hafta sonra ayrı bir tanka aldım buna benzer tavsiyelerinizi bekliyorum saygılar.http://www.resimekle.gen.tr/show-image.php?id=6a44fac7a0ae4fc8d735d7383a2c6600
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 01:40
Öncelikle sp için hayırlı olsun. Akvaryumunuzun dekorunda biraz değişiklik yaparak biraz daha doğallığa yaklaşabilirsiniz mesela.Öncelikle yapay olan küp vb. şeyleri çıkarmanızı tavsiye ederim, kullandığınız kayalarında tek tip kaya olması ve dere taşlarından(yassı olanlardan)olması daha doğallığı artıracaktır diye düşünüyorum.Kum olarakda ince silis kum öneririm.
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2009 01:41
Teşekkür ederim caner bey resim eklemeyi yapamadım sağolun.Önerileriniz için sağolun Avni bey niyetim kısmet olursa 180.60.50 ölçülerinde bir tank almak canlı doğuranlarıda bu tanka almak bu yeni tanka bu balıklarla uyumlu hangi türü besliyebilirim. lighting 2009-01-31 02:13:59