120.40.55 Karaşık Malawi
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 16:44
Fotoğraf:
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=AwbmedqAF7Y&feature=colike[/VID]
Boyut (cm): 120.40.55
Kapasite (litre):260 LT
Canlılar: Karışık Malawi
Malzemeler: Fluval 305 Dış Filtre, 300 Atman ısıtıcı, Eheim 2010 iç Flitre
Akvaryum Bakımı: 2 haftada bir %20 su değişimi
Değerli Yorumlarınızı bekliyorum.
absmehmet 2012-01-26 17:10:20
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=AwbmedqAF7Y&feature=colike[/VID]
Boyut (cm): 120.40.55
Kapasite (litre):260 LT
Canlılar: Karışık Malawi
Malzemeler: Fluval 305 Dış Filtre, 300 Atman ısıtıcı, Eheim 2010 iç Flitre
Akvaryum Bakımı: 2 haftada bir %20 su değişimi
Değerli Yorumlarınızı bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 20:04
Hayırlı olsun güzel akvaryum kurmuşsun ama ben olsam daha fazla kaya eklerim birde sorum olucak fluval 305 bende almayı düşünüyorum 250 lt. lik akvaryumuma. senin 305 yeterli değilmi? neden iç filtre kullanıyorsun?
Teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 26 Ocak 2012 20:08
Güzel bir tank olmuş yanlız akvaryum kumunu siyah biyaz değilde mercan kırığı, midye kırığı veya slis kumlardan birini kullanırsanız canlılar için daha iyi olucağını düşünüyorum üstelik yunuslar için..
Gönderim Zamanı: 27 Ocak 2012 21:45
Doğada hiç bir zaman yerden oluk oluk su çıkmaz .Hava taşını değiştirmenizi tavsiye ediyorum.Uzun hava taşlarından alabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2012 10:13
[QUOTE=ww4321]
Öncelikler Teşekkür ederim.
İç flitreyi Mekanik temizlik için hemde biraz akvaryumda sirkülasyon olsun diye kullanıyorum. Normalde fluval 305 250 Lt yeterli gelecektir. Ben menmunum, tavsiye ederim.
Hayırlı olsun güzel akvaryum kurmuşsun ama ben olsam daha fazla kaya eklerim birde sorum olucak fluval 305 bende almayı düşünüyorum 250 lt. lik akvaryumuma. senin 305 yeterli değilmi? neden iç filtre kullanıyorsun?
Teşekkür ederim
[/QUOTE]Öncelikler Teşekkür ederim.
İç flitreyi Mekanik temizlik için hemde biraz akvaryumda sirkülasyon olsun diye kullanıyorum. Normalde fluval 305 250 Lt yeterli gelecektir. Ben menmunum, tavsiye ederim.
Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2012 14:30
[QUOTE=absmehmet] [QUOTE=ww4321]
Öncelikler Teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Teşekkür ederim
[/QUOTE]Öncelikler Teşekkür ederim.
[/QUOTE]
Kısmet olursa şubatın sonunda Eminönüne gidip bakıcam en uyguna kim verirse ondan alıcam.
Tekrar teşekkür ederim.