110*45*50h Malawi Tankım Yeni
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 20:48
Fotoğraf:...
koksal7101 2010-04-17 19:46:15
Boyut (cm):110*45*50h
Kapasite (litre):250
Canlılar:2 ad sarı prenses , 2 ad mavi prenses, 4 ad beyaz prenses, 2 ad portakal, 1 ad vatoz.
Akvaryum Bakımı: 2 haftada % 25 su değişimi etilen mavisi, kaya tuzu vs.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: etilen mavisi, kaya tuzu vs...
Kapasite (litre):250
Canlılar:2 ad sarı prenses , 2 ad mavi prenses, 4 ad beyaz prenses, 2 ad portakal, 1 ad vatoz.
Akvaryum Bakımı: 2 haftada % 25 su değişimi etilen mavisi, kaya tuzu vs.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: etilen mavisi, kaya tuzu vs...
Arkadaşlar nihayet istediğim ölçülerde akvaryumuma kavuştum. Çok mutluyum ilk başta çıldıran ama sonradan bana destek veren anneme huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum canım annciğim benim...
Arkadaşlar varsa bi eksiğimiz kusurumuz eleştirilerinizi bekliyorum. SAYGILARIMLA.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 21:50
Hocam kaya tuzu atsam ne zararı olur ki o konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 22:12
Tuzudirek akvaryuma koymayın.Başka bir kapta eritin akvaryuma dökün.Akvaryuma gelince arkadaşların dediği gibi bu türleri 1 erkek 4 dişi şeklinde beslemelisin.Dış filtr göremedim yoksa mutlaka almalısın.O iç filtre tek başına yetersiz kalır.
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2010 22:22
Zaten tuzu o şekilde ilk önce eritip sonra akvaryuma ilave ediyorum. Evet dış filtrem yok ama almayı düşünüyorum. En kısa zamanda.
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2010 00:15
Siyah ya da mavi arka fon,tek renk kum ve yapay bitkileri çıkarıp kaya eklerseniz daha güzel olur diye düşünüyorum..