110 Litre Ciklet Tankı Acemi
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 22:06
Fotoğraf:
Boyut (cm):70x40x40(h)
Kapasite (litre):110 Litre
Canlılar:1 Portokal ,1 Yunus 1 Sarı Prenses 1 Calico Ve Yavrularım
Malzemeler:İç Filitre EHEİM 2228-02 PRO DIŞ FİLTRE,Atman Isıtıcı T8 Florosan,Atman Hava Motoru
Akvaryum Bakımı:2.Haftada bir Dip Çekimi
Kullanılan Yemler:Sera Red Parrot
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Hobiye Başlayalı 1 Ay Oldu Dekerarsyonda Eksikligim var :D
Boyut (cm):70x40x40(h)
Kapasite (litre):110 Litre
Canlılar:1 Portokal ,1 Yunus 1 Sarı Prenses 1 Calico Ve Yavrularım
Malzemeler:İç Filitre EHEİM 2228-02 PRO DIŞ FİLTRE,Atman Isıtıcı T8 Florosan,Atman Hava Motoru
Akvaryum Bakımı:2.Haftada bir Dip Çekimi
Kullanılan Yemler:Sera Red Parrot
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:Yok
Hobiye Başlayalı 1 Ay Oldu Dekerarsyonda Eksikligim var :D
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 22:19
Kardeşim güle güle besle balıklarını ancak yeni tür yada dekor eklemeden önce yapacağın ilk iş yem çeşidini artırmak olsun tek yönlü besleme. Sana tetra chiclid sticks i öneririm akvaryumcudan açık alırsan ucuzada gelecektir.
Sağlıklı akvaryumlar.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 22:20
Yeni bir başlangıç olarak güzel görünüyor tebrik ederim tek tür sarı prenses besleyerek diğer balıkları çıkartırsanız daha sağlıklı balıklarınız olabilir.
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 22:30
[QUOTE=Civan]
Sagol.Ama nasıl verecegim sabah biridi akşam birinimi ayrıca yavrularımada toz halini veriyorum
Kardeşim güle güle besle balıklarını ancak yeni tür yada dekor eklemeden önce yapacağın ilk iş yem çeşidini artırmak olsun tek yönlü besleme. Sana tetra chiclid sticks i öneririm akvaryumcudan açık alırsan ucuzada gelecektir.
Sağlıklı akvaryumlar.
[/QUOTE]Sagol.Ama nasıl verecegim sabah biridi akşam birinimi ayrıca yavrularımada toz halini veriyorum
Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2010 23:04
Kendine göre program yapman en iyisi ben malawiler için 2 öğün öneririm, her öğünde farklı yem.sabah ve akşam olmak üzere hergün aynı saatte vermeye çalış ve bir kerede tüketebilecekleri kadar ver. Bir abim ben yeni başladığımda demiştiki; "Cikletin yemi dibe düşüyorsa fazla vermişsin demektir." Eğer dipte yem arttığını görüyorsan uygun miktarı bulana kadar azalt yemi. Ayrıca tetra chiclid sticks i ezererek yavrularınada yedirebilirsin severek yerler ve çok besleyicidir.