10.AKVARYUM CANLISI FOTOGRAFI YARIŞMA SONUÇLARI
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Öncelikle Akvaryum.com sitesinin yöneticilerine, üyelerine tüm akvaryum severlere selamlar,
İlk defa bir sitede böyle bir yarışmaya katıldım ve MALAWİ dalında resmim 3.seçildi.Bu gerçekten, bu işe yeni başladığımı düşündüğüm biri olarak , bana büyük bir onur verdi, beni bu ödüle layık gören herkese ve jüri üyelerine sonsuz teşekkürler.Tabi balığıma da çok teşekkürler J.
Müsadenizle benim için anlamlı bir ödülden sonra, belki de hepinizin bildiği bir kaç konuya değinmek isterim :
Günümüzde, bir çok sosyal değerin dünya üstünde yitip gittiği ,her şeyin ticarete döküldüğü bir ortamda bu sitede gerçekten çok güzel yorumlar ve makalelere tanık oldum.
Balık sevenler olarak (akvaryum sevenler cümlesi bana biraz sempatik gelmiyor, ben balık severler demek istiyorum ve yazımın devamını müsadenizle, böyle sürdürmek , canlıyı ön plana çıkarmak istiyorum) bir çok tür de balık beslemekteyiz .Amacımızın gerçekten bu canlıları evimizde bir misafir olarak görüp, en iyi şekilde, doğal ortamlarına yakın dekorlarda beslemek ve yaşatmak olmalıdır diye düşünüyorum . Lepistesten, Frontoza ya kadar her balığın da canlı olarak çok değerli olduğunu yinelemek isterim
Bu işin ticaretini yapanlara ise birkaç lafım var tabiki sizler para kazanacaksınız bu en doğal hakkınız ama şunu unutmayalım burada siz herhangi bir mal değil önce canlı satıyorsunuz ve burada size gelen bir çok insan size tam güvenerek bu işi bilmeden geliyor ,sizin yönlendirmenizi bekliyor ; lütfen bu insanların şevkini kırmayın , lütfen balık sever bu insanları doğru yönlendirin , kendimize yapılmasını istemediğimiz davranışları başkasına yapmayalım.Gerçekten çok dürüst esnaflar var onları tenzih ederim.
Özel Üye
[C]9,1,12382[/C] [C]6,2,12382[/C]
İl: Istanbul
Özel Üye
[C]9,1,12382[/C] [C]6,2,12382[/C]
İl: Istanbul