100x40x55(y) karışık malawi
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 22:18
Fotoğraf:[VID]https://www.youtube.com/watch?v=F8BDLomW5AM[/VID]
Boyut (cm): 100x40x55(y)
Kapasite (litre): 220 lt
Canlılar: 3 portakal prenses, 3 iceman, 3 snow prenses, 3 yunus, 9 sarıprenses, 1 vatoz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: haftalık 10-20% su değişimi
Kullanılan Yemler: tetra discus bits, dainichi veggie fx, sera spirulina tabs
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu
Berkant 2014-06-07 00:51:33
Boyut (cm): 100x40x55(y)
Kapasite (litre): 220 lt
Canlılar: 3 portakal prenses, 3 iceman, 3 snow prenses, 3 yunus, 9 sarıprenses, 1 vatoz
Malzemeler:
Akvaryum Bakımı: haftalık 10-20% su değişimi
Kullanılan Yemler: tetra discus bits, dainichi veggie fx, sera spirulina tabs
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: kaya tuzu
Yeni kurduğum malawi tankı sizlerle paylaşıyorum, umarım beğenirsiniz. yorumlarınızı önerilerinizi bekliyorum ?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 22:22
Merhaba oldukça güzel bir tank tebrik ederim gayette sağlıklı görünüyorlar ama birşey eksik gibi "Arka Fon"
sinanbayram 2014-06-06 22:23:14
Gönderim Zamanı: 06 Haziran 2014 22:30
[QUOTE=sinanbayram]Merhaba oldukça güzel bir tank tebrik ederim gayette sağlıklı görünüyorlar ama birşey eksik gibi "Arka Fon"
[/QUOTE]
alpino24 2014-06-07 00:29:57
Merhaba Sinan Bey, teşekkür ederim. Arka fon kayalık manzara istiyorum aslında ama bulamadım güzel bir şey.
Gönderim Zamanı: 07 Haziran 2014 20:55
Masallah cok güzel akvaryumunuz.. Benim Malavileri söyle toplu halde yüzerken bi göremedim ya nedeyim.. Biotop olsun dedim kayalari doldurdum, Baliklardan cok kayalari izler olduk.. Saygilar.
Gönderim Zamanı: 11 Haziran 2014 21:11
[QUOTE=mehmet_görkem] Masallah cok güzel akvaryumunuz.. Benim Malavileri söyle toplu halde yüzerken bi göremedim ya nedeyim.. Biotop olsun dedim kayalari doldurdum, Baliklardan cok kayalari izler olduk.. Saygilar.
[/QUOTE]
Teşekkürler Mehmet Bey. Ben balık sayısını biraz abarttım o yüzden toplu görünüyorlar. Biraz büyüsünler eleme yapmayı düşünüyorum
[/QUOTE]
Teşekkürler Mehmet Bey. Ben balık sayısını biraz abarttım o yüzden toplu görünüyorlar. Biraz büyüsünler eleme yapmayı düşünüyorum