100lt Micra Işık Ihtiyacı
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 14:12
Valla micra ne diye google da arattırdım araba markası çıktı. Kastettiğiniz nedir bilmediğimden soruyorum?
Beğenenler: [T]58438,cyilmaz10[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 14:28
[QUOTE=Arturak]Valla micra ne diye google da arattırdım araba markası çıktı. Kastettiğiniz nedir bilmediğimden soruyorum?[/QUOTE]
Hemianthus micranthemoides
Hemianthus micranthemoides
Beğenenler: [T]112159,Arturak[/T][T]58438,cyilmaz10[/T]
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 17:20
[QUOTE=cyilmaz10]Sorumu micra ve cuba olarak düzeltmek istiyorum. [:)][/QUOTE]
Cuba bitkisi için aydınlatmanız yeterli olur ama verimliliğinin yüksek olması için iyi bir gübreleme ve karbondioksit desteği gerekecektir.
Micra bitkisi, cubaya nazaran bence çok daha kolay bir bitki. Aydınlatmanız yeterlidir ve karbondioksit olmasa da olur lakin gübre desteği yine gereklidir.
Cuba bitkisi için aydınlatmanız yeterli olur ama verimliliğinin yüksek olması için iyi bir gübreleme ve karbondioksit desteği gerekecektir.
Micra bitkisi, cubaya nazaran bence çok daha kolay bir bitki. Aydınlatmanız yeterlidir ve karbondioksit olmasa da olur lakin gübre desteği yine gereklidir.
Gönderim Zamanı: 26 Haziran 2015 17:45
Watt cuba için uygun olsa da ,uygun dalga boyu üreten bir kaç çeşit florasan gerekir.
Gönderim Zamanı: 10 Temmuz 2015 23:02
Merhaba;
30 cm yüksekliğinde 20 cm genişliğinde bir nanoda yaklaşık 20 cm gün ışığı şerit led ile gayet sağlıklı yetiştiriyorum. Co2 yok ama az miktarda sıvı gübre var. Cuba denemedim ama teorik olarak litre başı 1 w denir her zaman (uygun spektrumda bir ışık olduğunu var sayarsak).
Selamlar.
30 cm yüksekliğinde 20 cm genişliğinde bir nanoda yaklaşık 20 cm gün ışığı şerit led ile gayet sağlıklı yetiştiriyorum. Co2 yok ama az miktarda sıvı gübre var. Cuba denemedim ama teorik olarak litre başı 1 w denir her zaman (uygun spektrumda bir ışık olduğunu var sayarsak).
Selamlar.