100 lt malawi akvaryumuna kaya seçimi
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2008 18:10
Yeni başlamış biri olarak malawi seçtim. Kaya olarak da arka tarafa bütün yeri kaplıycak ve aralarından boşluklar oluşturacak şekilde yerleştirdim. Ancak kafama takılan şu oldu? 100 litrelik bir malawi akvaryumuna kaya gerekli midir? Gerekli ise de tavsiye edebileceğiniz kaya türleri hakkında bilgi verir misiniz? Ya da kayalar nasıl yerleştirilebilir? Deneyimlerinizi bekliyorum. Sevgiler Saygılar.
.stuffink 2008-03-09 18:24:08
.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2008 15:57
Aramıza hoş geldiniz.(açıklamaya isminizi ekleyiniz).Ne beslemeyi düşünüyorsunuz? Mesela yunuslar gezmeyi ; s.p ise kayalıkları çok sever.Kayar güzel bir görünüm için ve balıklara doğal ortam hazırlamak için yerleştirilir. Akvaryumunuz malawi için biraz küçük o sebepten çok kaya kullanıpta akvaryumun lt azaltmayın.
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 10:02
100 lt akvaryum için 10 balık çok fazla,bence zebraları çıkartın.Kayada koyacaksınız,dahada alan daralacak.
Gönderim Zamanı: 12 Mart 2008 10:25
Amerikanlarla malawiyi karıştırmayın.Bence tek tür sarıprenses besleyin.Ama çok yavru almak istiyorsanız zebra besleyin.(Unutmayın zebralar çok yavrular yavrularıda herkes almaz verecek kişi çok ararsınız sonra) taner_altıoglu 2008-03-12 10:26:12