---Akvaryum.com Anahtarlığı---
Merhaba arkadaşlar.. Binlerce üyesi olan bu kaliteli ve benzersiz forumun üyelerinin akvaryum.com anahtarlık sahibi olması gerekmez mi..? Proje açısından zor gibi gözükebilir ama zor birşey olacağını zannetmiyorum.. Anahtarlık bastırsak maliyeti en fazla kişi başı 05krş ila 1ytl olur.. Kargoyla alıcı ödemeli göndeririz birbirimize.. Fikir olarak güzel olduğuna inanıyorum ama uygulamaya geçer mi bilemiyorum.. Saygılar..
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Merhaba arkadaşlar.. Binlerce üyesi olan bu kaliteli ve benzersiz forumun üyelerinin akvaryum.com anahtarlık sahibi olması gerekmez mi..? Proje açısından zor gibi gözükebilir ama zor birşey olacağını zannetmiyorum.. Anahtarlık bastırsak maliyeti en fazla kişi başı 05krş ila 1ytl olur.. Kargoyla alıcı ödemeli göndeririz birbirimize.. Fikir olarak güzel olduğuna inanıyorum ama uygulamaya geçer mi bilemiyorum.. Saygılar..
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yani elle tutulur bir dernek, kulüp vb. olmadığı sürece şahsım adına bu işlere girişmek istemiyorum.
Bu arada Muammer Bey grupların pek çoğu iyi çalışıyor.
Fotogalerideki canllığı ve temizliği görmüşsünüzdür.
Ürünler çok iyi bir hızla artıyor.
Tür sayıları devamlı artışta.
Akvaryum.Com sitkerları bugün yarın tanıtım grubu tarafından matbaadan alınıp dağıtılacak.
Benim sitem kısmı keza çok iyi işlliyor gerekli bilgilendirmeler ve temizlemeler yapılıyor.
Canlı ve ürün yorumları hergün titizlikle incelenip onaylanıyor.
Yarışmada yaptığım eksik organizasyon çalışmasından dolayı problem çıktıysa da şuanda oldukça iyi gidiyor.
Gruplardan çok memnunum.
Saygılar,
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir