UYGUN FİYAT VE ÇEŞİT


cangoktug79Çevrim Dışı

Kayıt: 08/04/2011
İl: Istanbul
Mesaj: 1
cangoktug79Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 08 Nisan 2011 16:02

Akvaryum hobisini her geçen gün daha zor bir hale getiriyorlar..Fiyatlar almış başının gitmiş o kadar akvaryumcu petshop var rekabet olacağına sanki elbirliği yapar gibi hep aynı fiyatlar hep aynı ağız..

İnsan en güçük bir yem veya akvaryumuna balıktı herhangi bir ekipmadı almak istese elli kere düşünür hale geldi..birine gidiyorsun beş lira olan şey diğerinde sekiz diğerinde altı bire aldığını beşe satanmı istersin..her şey var... bu nasıl iş anlamıyorum..kaç kişi benim muhitimdeki akvaryumcum veya akvaryumcular hesaplı ürünleri çeşitli diyebilirki..
Ancak bir arkdaşımın tavsiyesi ile küçükyalıda galiba talay pasaşımı çarşısımı orda bir akvaryumcu var pasaj akvaryum olsa gerek hem balıkları hem diğer ekipma ürünleri kedi köpek ürünleri bize çok uygun geldi..tekrar söylüyorum bize uygun geldi.bize uygun gelen başkasına pahalı gelebilir..
yani şunun şurasında bir hobimiz var bu zevkimizede turp sıkmaya çalışıyorlar..
başka uygun yerler vara paylaşmanızı bekliyorum..

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

bulentcaganÇevrim Dışı

Kayıt: 10/01/2009
İl: Izmir
Mesaj: 64
bulentcaganÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2011 08:54

 Bencede çok haklısınız serbest piyasa diyoruz ama sıkıntılarımız hep var.Bir yerde üç olan diğerinde sekiz bende en güzelini yapmaya çalışıyorum sitemizden akvaryum.com dan hobici arkadaşlarla alış veriş yapıyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir