Önlem Şart-Puanlama


OrdiBukoÇevrim Dışı

Kıdemli Akvarist
[B]8845,1[/B]
Kayıt: 09/09/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 7742
OrdiBukoÇevrim Dışı
Kıdemli Akvarist
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 23:34
[QUOTE=MiSoSiKiaN]Dediğinizi yaptığımız zaman şöyle bir durum ortaya çıkacak malesef.
 
Ben yaptım oldu mantığı ile olaya müdahale ettiğini düşündüğünüz birisine siz - vereceksiniz. Çünkü size görü o kişinin düşünceleri hatalı.
 
 
Aynı şekilde sizde kendinizce doğru olan bilgileri yazacaksınız aynı konuya. Sizin yazdıklarınızda o kişiye göre hatalı. Bu durumda da o kişi size - verecek. Bu durum bu şekilde sürüp gidecek ve hiçbir yere varılamayacak ve kurmamızı istediğiniz sistem hiç olup gidecek.
Saygılar,
[/QUOTE]

İlk yazımda belirttiğim gibi bu hak sadece föü ve yönetimin elinde olacak ve neden bu şekilde değerlendirdiğini yazma zorumluluğu bulunacak.
Sadece + vermek de aynı şekilde yarar sağlayacak bir yöntem.


[QUOTE=Nedim Ünlü]Doğrusu  haklı  olduğunuz  yönler  var  Sercan  Kardeşim ama  insanları  zorla  bilinç  sahibi  yapamazsınız, insanların  özgürce,  yanlışta  olsa  bildiklerini  söyleme  ve  savunma hakkı  var. bunu  söyledikleri  için eksi  almaları  yerine  sadece  tecrübe  ve  uzman   olan  kişilerin  paylaşımlarına   artı  verilmesi  daha  mantıklı. Ben  yaptım  olduyuda  küçümsemeyin  derim, bilim  bilgiye  dayanır,  en  büyük   bilgi  kaynağıda  deneme  yanılma  yoludur(deney),  bilinenin   dışındada doğrular  olabileceğini  unutmayın  ve  kızmaktan  çok  herkes gibi  doğrunuzu  savunmaya  devam  etmenizin  daha  doğru  olacağını  düşünüyorum, sevgi  ve  saygımla  iyi  forumlar  diliyorum... [/QUOTE]

Teşekkür ederim,
ancak önceden de yazdığım gibi biz farklıyız çünki hobimiz canlılar üzerine. Bilmeyenleri değil durumun farkında olanları yargılamaktan bassediyorum.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

tugixÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 21/09/2007
İl: Istanbul
Mesaj: 1002
tugixÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 24 Aralık 2009 23:44
Sercan beyin haklı olduğu kanısındayım.Düşünceme göre bunun olmasının önemli sebeplerinden biri de mesaj sayısını artırmak . Ümit ediyorum bir çözüm yolu bulunur.Bence bir sorun da ,ki bunun nedeni de ikinci cümlemde geçen sebeptir, daha öncede tartışılmıştı yanlış hatırlamıyorsam +1 butonu. Artık bir tanıtım konusu veya başka bir konunun altında ;
-Biraz daha kaya eklerseniz daha güzel olacak.
-Bol kaya ile daha rahat edeceklerdir.
-Kayalarınız yetersiz biraz daha kaya eklemeniz lazım.
 
Gibi aynı içerikli mesajları görmek te insanı çok sıkıyor.İnşallah bunada bir çare bulunur.Sürekli hata butonuna basıp yönetimide bezdirmek mantıksız.
tugix2009-12-24 23:45:12

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ozgenccoskunÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 22/06/2009
İl: Ankara
Mesaj: 956
ozgenccoskunÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2009 21:43
Geri bildirim sistemi konuldu çok güzel bir sistem (Kullanmasını bilene) bu sistemi elimden geldikçe kullanmaya çalışıyorum kullandığım kişiden bugün bir mesaj aldım ve mesaj sizce neydi (Ben balıkların fotoğraflarının eklenmesinin kişi ve alıcı tarafından iyi olucağını yazdım ve balıklarının anlattığına göre çok güzel bir balık olduğunu söyledim) Bana gelen cevap ise ( Ne için usta? Kimdiniz ) Ve bu gibi örnekleri çok verebilirim Sercan Bey öneriniz güzel ancak bazı arkadaşlarında dediği gibi daha Geri Bildirim sistemini kullanamıyoruz ki malesef...Pig

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir