ÖZELLİKLER

Kullanıcı Adı:
Sercan Gencer
Kullanıcı Grubu:
Forum Üyesi
Geri Bildirimleri:
Aldığı Beğeni:
0
Hesap Durumu:
Aktif
Durumu:
Çevrim Dışı
Üyelik Tarihi:
07 Haziran 2010 18:02
Son Ziyaret:
22 Kasım 2016 17:48
Toplam Mesaj:
3 [0.00 Gün Ortalaması]
Paylaşım Sayisı:
0 (Son 6 Ay)
İlan Sayisı:

BİLGİLER

Ad Soyad:
Sercan Gençer
Doğum Tarihi:
27 Ağustos 1986
Yaş:
38
İl:
Kocaeli
Meslek:
Stj. Avukat
Özel Mesaj:
Sohbet Talebi:
Üye Favorile:
Sosyal Medya:

İMZA

Sercan Gençer
Paranın satın alamayacağı şeylere sahibim...

SON 3 MESAJI

Anlayamadım ...
Açıkcası biraz cahilce oldu , ağzında kaç gün durduklarını da tam olarak bilmiyordum. Yavruların hareket ettiklerini görünce şunlara bir bakayım dedim , şu anda yavrular küçük akvaryumda ve yavaş yavaş kesecikleri küçülüyor.. Biraz daha palazlandıklarında tam olarak ne yavrusu olduklarını anlayıp bunun üstüne tartışmaya devam edebiliriz zannederim.
Çünkü yetişkin yunus'um yok akvaryumda , yavruları ağzına alan dişi balık da küçüktü hem ebat hem yaş olarak. Sarı prenses erkeklerimde ağız çevreleri kapkara olmasa da dişilere kur yapıyorlardı. Enteresan gelen durum da , dişi sarı prenseslerimden tüpçük çıkarmış olanlar varken neden alakasız bi balığın ağzı şişti? Yorumlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekkürler.
Anlayamadım ...
Sarı prenses yavruları olduğuna karar vermedim pek tabii ; sadece ağzından sarı yavrular çıktı yazmıştım. Daha önce yunus yavrusu almadığım için doğduklarında renkleri nedir tam olarak bilemiyorum...
Bu ağzından yavru aldığım balığı da 3 ay önce yavru sayılacak ebatta almıştım.
Anlayamadığım nokta bu oldu zaten ..Kafasi%20Karismis
Anlayamadım ...
Merhabalar arkadaşlar ; bu sabah karşılaştığım olayı sizlerle paylaşıp belki de mantıklı bi açıklama ile beni aydınlatabileceğinizi düşündüm ...
 
Daha yetişkin olmamasından kaynaklı olarak yavru beklemediğim bi yunus dişimin ağzının şiş olduğunu farkedeli 5 gün kadar olmuştu ; bu sabah kusturduğumda ağzından sarı yavrular çıktı.. AKvaryumumda sarı prenses ve yunus var sadece .. Yetişkin olmayan yunusun yumurtlaması (ki boyut olarak da müsait değildi) mümkün müdür ? Çiftleşen sarı prenseslerin döllenmiş yumurtalarını ağzında kuluçkaya alması mümkün müdür bu genç dişinin ? Yahut dişi yunusu sarı prenses ile çiftleşip bu yavruları ağzına alabilmesi olası mıdır sizce ?
 
Bu arada biraz önce eve geldiğimde dişi balığın öldüğünü gördüm.. Muhtemelen apar topar bi akvaryum kurup içine saldığımdan dolayı su değişimi balığında direncinin düşük olması nedeniyle ölümüne sebebiyet verdi ..

SON MESAJLAR

GÜNCEL 100 TANITIM

SON İLANLAR

FORUM İSTATİSTİKLERİ

  • 3,797,668 Mesaj
  • 408,613 Konu
  • 91 Forum
  • 145,128 Forum Üyesi
  • 1,466 Özel Forum Üyesi
  • 29 Kıdemli Akvarist
  • 1,941 Dün Giriş Yapan Üye

Şu ana kadar en fazla 1365 kişi 27.03.2012 23:21 tarih ve saatinde çevrim içi oldu.