kaplumbağa akvaryumuna bitki


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 03:16
Murat bey forumlar en doğruya ulaşmak içindir , siz inandığınızı beni rencide etmeyecek şekilde yazarsanız , ben de aynı şekilde yazarım ancak ilk konu olan Balık - Kaplumbağa ilişkisinde gerekçesiz ve seviyesiz bir çok karşılık yazıldı ben size ve diğerlerine kızmadım çünkü o zaman yeni üyeydim şimdi yazdıklarım referanslarımdır diyebiliyorum .
 
Bana hakaret edilmedikçe , cephe alınıp kasti davranılmadıkçada ki siz bunu daha önce yaptınız , bende bir büyüğüme aynı uslupla karşılık verme gafletine düştüm . Ancak kalplerde kin ve intikam duygusu bulunmadıkça hallolamayacalk sorun yoktur.
 
Yukardaki mesajda şahsıma yapılanı açıklamdım . Tüm forum üyelerine sorarım siz olsanız ne yapardınız ?
 
Bana 20 günlük üye iken FÖÜ verildi , şimdi ise en ufak yanlışımda yüzüme vurulmakta , ve ilgili mod ben olsam vermezdim şeklinde kinini kusmakta .
Oysa ben üye olduğumdan beri kaç satır yazı yazdığım bellidir . Hangisinde
bariz hatalar var ?
 
Hepimiz insanız hatalar olacaktır yalnız başkalarının hatası örtülürken , bir moderatörün benim hatamı ifşa etmesi ve yine daha öncelerden bir Yöneticinin açığını buldum şeklinde ISI ŞEKER GİBİ DEPOLANMAZ tabirini kullanması beni oldukça kırdı ve üzdü.
 
Ben bu forumda kaplumbağa sahipleri için varım , Yönetime ve moderatörlere yaranmak veya FÖÜ , MOD, UZMAN vs olmak için değilim .
 
Amacımı gayet güzel gerçekleştiriyorum ancak sanırım meyveli ağaç taşlanmakta ................
 
İçimi burda dökmek istedim . Benim gizli kapaklı işim yoktur . Lütfen emeklerimi ve bana karşı yapılanları kendinize yapılmış olarak düşününüz ..........
 
 
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

muradÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 08/10/2007
İl: Usak
Mesaj: 2323
muradÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 03:33
Burada hiç birimiz sürüngen uzmanı değiliz bu işin okulunu da okumadık, tabi ki bizim fikirlerimizin tersini savunanlar olacak ve hangisinin daha doğru olduğunu bu tavsiyelere uyanların aldığı sonuçlar gösterecek. Fakat forumlardan birini veya bir kaçını zaptedercesine ve başkalarının fikir ve tecrübelerine kıymet vermeden benim dediğim kuraldır anlayışıyla yaklaşırsanız bu tür tepkiler almanız oldukça doğaldır öyle ki, sürüngen forumu tez-antitez savaşlarına sahne olmakta ve konular kısa sürede kişiselleşmektedir, bir de bu duruma dediğim açıdan yaklaşmalı ve canlı yaşamının matematik mantığıyla anlaşılıp anlatılamayacağını düşünmenizi isterim.
Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 03:43
Aynısını ben sizlere anlatmaya çalışıyorum kaç aydır . Ben her sorunun çıkışı vardır derken bazıları matematik kuralı gibi olur , olmaz demekte .
 
Murat Bey ben bu hobide bilgi +makale çevirileri +yurtdışından profesyonel kaplumbağa hobicilerinin yaklaşımları en son olarak kendi şahsi deneyimlerimi kullanmaktayım .
 
Ancak karşıma birinin geçip benimki böyle gibi bir mesaj yazmasını nasıl ciddiye almamı beklersiniz ki ?
 
Ben hiçbir yeri zaptetmedim , etmem de .
 
Bana reklam yapıyorsun diyen de oldu . Bilgilerimin yanlış olduğunu iddaa eden de , ancak sonuç olarak derdi olanlar bana hep ÖM den teşekkür etti .
 
Ben bunu bilirim . MSN isteyenlere de foruma yazmalarını ordan cevap vereceğimi böylece pek çok kişinin öğrenebilceğini söyledim .
 
Bunlar mı yanlışlarım ?
 
Bu ülkede tek kaplumbağa besleyen ben değilim ancak kaplumbağalara aşk derecesinde bağlı 3-5 kişiden biriyim .
 
Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

citronxÇevrim Dışı

Özel Üye
Kayıt: 29/11/2006
İl: Istanbul
Mesaj: 5773
citronxÇevrim Dışı
Özel Üye
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2008 03:50
Miraç Bey;
Üyelerin kendi aralarında,neyi yada hangi konuyu açığa kavuşturacağından çok,bunu yaparken siteye üye oldukları zaman okuyup imzaladıkları forum kurallarına ne kadar özen gösterdikleri daha önemlidir bizim için.
 
 
Yukardaki mesajda şahsıma yapılanı açıklamdım . Tüm forum üyelerine sorarım siz olsanız ne yapardınız ?
Forum üyelerine böyle bir soru sormanın gerekliliği ve doğruluğu tartışılır. Sizinde söylediğiniz gibi forumlar doğruya ulaşmak içindir. Mahkeme kurarcasına ,gerek yönetimi,gerek moderatörleri,ve yine yönetim tarafından konulan kuralları Sürüngenler ve Amfibyumlar forumunda tartışmak için değil.
 
20 günlükken özel üye olmanız,sitemiz için ne kadar uygun bir üye olduğunuzun göstergesidir. Forum kurallarına uymayan,sitedeki işleyişi bozmayan,TC kimlik numarasını giren üyelerimize verilen bir statüdür. Yine söylüyorum,moderatörleri veya size uyarıda bulunan yöneticileri bu şekilde eleştirmeniz kesinlikle doğru değildir. Sizin özel üyeliğinizi size veren yönetim grubunun tamamıdır. Uyarı aldığınız yada muhatap olduğunuz moderatör arkadaşımızı da(ki eğer bu bensemde) şikayetçi olduğunuz durumla ilgili yönetime bildirebilirsiniz,ancak konuyla alâkasız bir başlık yada paylaşımda bunu yapmak yine doğru değildir. Ayrıca üyelerimizin hataları moderatör ve yöneticilerimiz tarafından takip edilmektedir,üyelerimizin bunun takibini yapmaları olanaksızdır.
 
 
Bazı konular hararetli tartışılabilir,bunun içinde sitemizde moderatörler,ve yöneticiler bulunmaktadır. Bu bir etiket yada üstünlük olarak algılandığından değil,forumun seviyesini koruyup,devamını sağlamak içindir.
 
Forum kuralları,Genel kurallar;
 
G-3 Kullanıcılar yönetimin tarafsızlığını ve forum kurallarına riayet etmeyi kayıt olurken kabul etmiş sayılırlar.

G-4
Tüm kurallar haricinde öngörülmeyen durumlar oluştuğunda karar alma ve gerekirse yaptırım uygulama yetkisi yönetime aittir. Bu gibi öngörülmeyen durumlarda, durum kurallarda belirtilmediği için karar olabildiğince üye lehine alınmaya çalışılacaktır.
 
Amacımı gayet güzel gerçekleştiriyorum ancak sanırım meyveli ağaç taşlanmakta ................
meyveli ağacı taşlayanlar,bu sitenin yönetim grubu mu? İnanın böyle bir durum bugüne kadar olmamış ve olmayacaktırda.
İçimi burda dökmek istedim . Benim gizli kapaklı işim yoktur . Lütfen emeklerimi ve bana karşı yapılanları kendinize yapılmış olarak düşününüz .
 
Malesef ki bunun yeri burası değil,yönetimi tartışmak veya belli konularda görüş belirtmek için yönetime mesaj butonunu kullanabilirsiniz.
 
Başlık amacının dışına çıkıp,paylaşımdan uzak yorumlara doğru yöneldiğinden konu kilitlenmiştir. Bilginize.
 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir