Işıklandırma ve Dizayn ..


POYRAZ22Çevrim Dışı

Kayıt: 25/09/2010
İl: Edirne
Mesaj: 1
POYRAZ22Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2011 09:32

Öncelikle herkese selamlar; 80*50*40 boyutlarında akvaryum devir alıcam balıklar sarı prenses olucak. Dizayn olarak özellikle ışıklandırma konusunda buradaki arkadaşlar ve abilerimden yardım istiyorum. Benim burada gördüğümde gerçekten kendimi alamadığım ve özellikle ışıklandırma konusunda bunlara benzer bişey yaratma çabam var şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler. Bir kaç örnek paylaşıcam ve bilgi lütfen ;

 
Burada Özellikle Doruk Erdem ışıklandırma , Muhammed Gökçepınar Işıklandırma ve Erkan Efe nin muhteşem dizaynından ise imrendiğim o sade bitki ve arka fonu hakkında bilgi rica ediyorum.
 
Arka fon koyu lacivert yada siyah bir fon olacak , bitki Erkan beyinkini tercih edicem , kum ise zaten ona kendim karar verdim hagen siyah kum olacak. iki ışık alternatifi istiyorum ama yapmaya çalışıcam yani biri Doruk Erdem in kullandığı ışık diğeri ise Muhammed Gökçepınarın kull. beyaz ışık bu konuda ya bu foto ların sahiplerinden yada diğer arkadaşlardan destek alabilirsem bende sizler gibi bu hobiye ve yaşam tarzına gönül verdim hep beraber güzel şeyler ortaya çıkarmak ümidimle. Saygılar.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir