iğne su kaplumbağamı öldürdü mü?


ZiyaretçiÇevrim Dışı

Ziyaretçi
Kayıt: 01/01/2003
Mesaj: 0
ZiyaretçiÇevrim Dışı
Ziyaretçi
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 18:23
Arkadaşlar, kaplumbağam yolculuk sırasında üşütmüş sanırım. Yol boyunca mecburen havuzda kaldı. Eve geçince akvaryum ısıtıcı vs düzeneği kurdum ama yemek yememeye başladı. bir de nefes almakta zorlanıyor gibi agzını açıp boynunu uzatıyordu. veterinere götürdüm birşey yok doğal o hareket dedi. 2gün hala yemek yemeyince başka bir veterinere gittim o da su için metilen mavisi verdi. kullandım daha kötü oldu kaplumbağam çok hareketliydi hareketsizleşti kuru alana çıkmaya başladı sürekli hapşuruyordu boyun hareketi de devam etti. en son beyaz bir akıntı geldi ağzından tekrar veterinere gittim. antibiyotik iğnesi başlamamız gerek dedi iğne yaptı arka tarafından, eve geldim 2 saat sonra kaplumbağamı suyun üzerinde ters halde buldum.
hiç hareket etmiyor, başı düşüyor. ölmüş olmasından korkuyorum.

Panikten ilk gördüğüm yere başlığı açtım kusura bakmayın.


------------------------------------

evet kaplumbağam öldü arkadaşlar. konuyu okuyup bir cevap yazmaya tenezzül etmeyen 41 arkadaşa teşekkürlerimi sunar,  aynı acıyı çekmelerini dilerim.
fff352011-08-09 16:16:58

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

DesperaldoÇevrim Dışı

Kayıt: 25/02/2011
İl: Erzincan
Mesaj: 233
DesperaldoÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 09 Ağustos 2011 16:23
E sende hataki küçük kaplumbağaya anti biyotik iğne yaptırıyorsun . Bu büyük baş hayvanmı ne anlar bizim veternerler kaplumbağadan 

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir