akvaryumum cok pis kokuyor neden acaba?
oncelıkle herkese slmlar arkadaslar ben 3 gun once 80 cm boyunda bombelı bır akvaryum aldım dıs fılıtre olarak fıyatı nıspeden daha ucuz olan atmandan yana tercıhımı kullandım .fakat bır sourunum var akvaryumum rezalet kokmaya basladı o kadar kotukı odamın dısından bıle kokusu hıssedılıyor o kadar gotu kokuyorkı odama gıren herkes benım gaz cıkardıgımı sanıyor rezıl oluyorum ve odamda yatamıyorum lutfen bana yardım edın bunun bı caresı varmı. kokunun yemle bır alakası varmıdır.cok kotu durumdayım bole olacagını bılseydım hıc almazdın
Lütfen imla kurallarına göre yazılarınızda düzenleme yapınız.
Devamlı küçük harfle yazmayınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
3 günlük bir akvaryumda bukadar koku olması garip, ama aşırı yemleme yaptıysanız ve kalitesiz yem kullanıyorsanız bunlar da kokunun sebebi olabilir.
Not:Yukarıdaki arama butonundan "koku" diye arama yaptırırsanız size faydalı olacak birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.
Saygılar.
Bence yemle alakalı bi sorun.Bazı yemler var mesela discus yemleri onlar çok felaket kokar yem tercihinizi bi gözden geçirin ve kaliteli yem kullanmaya özen gösterin..
Bir göz atın derim..
http://www.akvaryum.com/Forum/search.asp?KW=koku&SM=3&am p;SI=TC&FM=17&OB=1
Saygılar..
NOT:Yemlemeyi 1-2 günlüğüne kesip,akvaryumun suyunu 1/3 oranında değiştiriniz.Havalandırmanızı güçlendiriniz.