EHEİM 2213 ARIZASI-ANKARA'DA TAMİR İÇİN ÖNERİLER


........Çevrim Dışı

Kayıt: 30/08/2012
İl: Ankara
Mesaj: 2
........Çevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 17:18
Öncelikle bütün forum takipçilerine selamlar. Forum içerisinde yer alan konuların çok sıkı takipçisiyim. Karşılaştığım bir sorun sebebiyle bu başlığı açma ihtiyacı duydum, daha önce açılan başlıklara göz attım ancak tam anlamıyla aradığım yanıtı bulamadım.

Bir yakınım Eheim 2213 dış filtresini kullanmaması sebebiyle bana vermişti, ancak aldığım ilk hafta içerisinde elektrik kesintisi sebebiyle filtre çalışmaz hale geldi. Tıkırtı, hafif bir uğultu ancak sirkülasyon yapmaz durumda kaldı öylece. Bir kaç ay kullanmadım, sonrasında çalıştırmaya çalıştığımda ise aşırı yüksek derecede bir sürtünme sesi, yer yer yine tıkırtı ve uğultuya devam. Tabii hiçbir şekilde çalışmıyor. İçerisinde su sirkülasyonu sağladıktan sonra fişe taktım, ters çevirdim, içinde hava kalmadan çalıştırdım vs. ama çabalarım sonuçsuz kaldı. Sonuç olarak hiç bir şekilde kendi başıma çözümleyemedim bu sorunu.

Akvaryumculara vs. sordum ama bir yanıt alamadım. Özetle sormak istediğim : Bu konuyla ilgili Ankara'da filtremi gösterebileceğim bir yer biliyor musunuz? Akvaryumcu, tesisatçı vs.  kim olur ise. Önerilerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. 





Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

masteryodaÇevrim Dışı

Kayıt: 06/08/2013
İl: Ankara
Mesaj: 142
masteryodaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 17:49
Mıknatısın oturduğu seramik mil kırılmış olabilir. Kontrol ettiniz mi?

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir

a.kayaÇevrim Dışı

Kayıt: 02/01/2012
İl: Tekirdag
Mesaj: 73
a.kayaÇevrim Dışı
Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2013 18:44
Buyuk ihtimalle pervanesi kirilmistir.sokmeyi biliyorsaniz cikarip bakin tek parca olmasi gerekiyor.kirilmissa deepsea pet center da 30 tl civariydi gecen ay almistim.saglamsa pervanenin icinden gecen seramik mil kirilmis olabilir onun fiyatida ayni sitede 10 tl.ikisinden birisi kiriktir.

Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir